Kezdőoldal » Utazás » Észak-Amerika » USA-ba mit ajánlotok hova...

USA-ba mit ajánlotok hova menjünk ki élni? 2év múlva szeretnék haverommal kimenni

Figyelt kérdés
2010. dec. 14. 22:21
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
szerintem ha igazán akarjuk meg fogjuk tudni oldani
2010. dec. 26. 14:01
 12/19 anonim ***** válasza:

"szerintem ha igazán akarjuk meg fogjuk tudni oldani"

ostobaságot beszélsz, a USCIS-t és az ICE-t, DHS-t te nem fogod átverni, mert be sem engednek az országba, ha így mész ki!

és senki más nem fog vízumot adni, ez nem Mo. hogy mindent ki lehetne játszani

2010. dec. 26. 15:39
 13/19 anonim ***** válasza:

amúgy írd be a googlebe:

"do i get a green card if i start a business in the US"

Nem igaz, hogy semminek nem nézel utána, csak álmodozol a vállalkozáson meg minden!

2010. dec. 26. 15:40
 14/19 A kérdező kommentje:

akkor te mit ajánlasz?

több ismerősöm van kint, van egy aki kinti gyakorlatot csinál és 18hónapra kapott vízumot

vagy vegyük a továbbtanulást

tudom, hogy ezek nem örökre szólnak, de azért ha kint vagy 1-1,5évet azért kint is elégé alakulnak a kapcsolatok és jobban átlátod a rendszert

ott van mellette a zöldkártya lottó is

kinti bevándorlási ügyvéddel is fel lehet venni a kapcsolatot

ha nem is örökre, de azért ilyen 1év se lehet rossz kint élni, és akkor eltudom dönteni, hogy maradjak-e vagy ne

amúgy mint mindenre itt is van megoldás, csak csomó pénz kell hozzá (kiutazás, kinti lét, vízum, ügyvéd...)

ez a véleményem

2010. dec. 26. 17:00
 15/19 A kérdező kommentje:

és még annyi, hogy azt tudom hogy a vállalkozáshoz, befektetéshez kapcsolódó vízumot nem kapnánk meg, mivel nincs több száz millának rá

de mindenképp a hosszútávú terv a saját vállalkozás és nem másnak való munka

ezért írtam, hogy 2év alatt mindennek utána lehet nézni, hogy mit hogy lenne érdemes csinálni

2010. dec. 26. 17:03
 16/19 anonim ***** válasza:

1, Oké, akkor 1 millió USD, és ha jól tudom ez "individual" visa, és a családodat vonhatod be, nem a haverodat.

Igen nagyon sok pénz kell hozzá, de ez a rengeteg kategória már. Ez nem az a kategória, hogy spórolok és utána megveszem az autót.

2, A gond az, hogy igen kimehetsz pl. 1,5 évre; de nem te döntöd el, hogy maradhatsz-e, mert lejár a vízum. Az egyetem is min. 25 000 USD/év, és ez a legrosszabb egyetem.

3, Maradhatsz: - feleség

- vízumlottó

- munka nem, mert a magyar közgazdász diploma sehova nem jó ott

A "haveroddal" nem tudom mi lesz, de vagy ő is talál feleséget annyi idő alatt mint te, vagy ő is nyer a vízumlottón.

Ügyvéd is akkor tud segíteni, ha valamelyik kategóriába beleesel.

És nem a véleményedet kérem, mert a LETELEPEDÉS OBJEKTÍV, SZABÁLYRENDSZEREKEN alapszik.

Úgyhogy csakis a reális gondolkodást várnám el, hogy elolvasol mindent!

2010. dec. 26. 17:41
 17/19 A kérdező kommentje:

olvasok utána, de még jó hogy nem olvastam el mindent róla.

ezért is írok ki itt kérdést

te voltál már kint? tervezed a kiköltözést?

vízumlottóról mi a véleményed? jár valami hátránnyal ha jelentkezek és mégse kapom meg?

2010. dec. 26. 17:52
 18/19 anonim ***** válasza:

"még jó hogy nem olvastam el mindent róla."

A kategóriák címéből már kiderül ki jogosult, utána már csak részletek vannak!

Csak egyszer fusd át őket a USCIS oldalán, nagyon praktikus, pár perc alatt meg van!

2010. dec. 26. 23:04
 19/19 A kérdező kommentje:
kösz
2010. dec. 27. 13:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!