Az USA keleti részén WashingtonDCből indulva szeretnénk utazgatni 2 hetet. Milyen városokat ajánlotok? Aki járt már azon a részen légyszi ossza meg tapasztalatát velünk!
előzőnek: keleti részen akar maradni a kérdező:
tehát, ha közel akarsz maradni:
ha érdekel a töri:
Richmond, VA
Gettysburg, PA
Annapolis, MD
metropoliszok a közelben, ide 1-2 max 3 napos látogatásokat tegyél,mondjuk Amtrak vonattal. éjszaka ne nagyon mászkálj a városban:
Baltimore, MD -- 1 napra érdemes, ide talán mehetsz autóval is
Philadelphia, PA -- 1-2 nap elég, itt nem jó vezetni
New York, NY --- legizgalmasabb 3 nap a legjobb ide, itt ne is akarj vezetni
Boston talán kicsit túl messze van, de megy vonat is, meg olcsó repjegyet is kaphatsz..
Ha természeti szépségre vágysz akkor New England-ig menj, de ez messze van
Connecticut, Vermont, New Hampshire, Maine
de ez lehet túl messze van neked.
Ha nem vagy egyedül akkor menjetek vidámparkba: pl Six Flags asszem van épp DC mellett
vagy Bush Gardens-- ez Williamsburgben van Virginiában.. Watercountry USA-vel egyhelyen.
Én a metropoliszokat mindenképp megnézném, mert 1, 2, 3 órára vannak sorrendben. Meg választanák egyet a történelmi helyekről.. De Baltimore-ból sztem átugorhatsz Annapolisba.. De DC-től sincs messze.
Gondolom ennél messzebb nem akarsz menni, mondjuk Atlantáig vagy Floridába. Ez talán túl messze van.. De csináljatok/csinálj sok érdekes dolgot.. Próbálj ki ételeket, vásárolgass- ruhák sokkal olcsóbbak kint...
Jó utat, élvezni fogod!!
Még életemben nem jártam amerikában, de ha elmennék csak rövid időre mennék.
Washington, New York, Miami, Dallas, Los Angeles, San Francisco, biztos nagyon szép városrészek vannak.
köszi a válaszokat!!
Igazából arra voltam kíváncsi hogy hol milyen érdekes helyeket,tájakat, kajáldákat, óceánpart részeket fedeztetek fel,amit nekünk is érdemes megnézni, hol éreztétek jól magatokta,hol volt unalmas mert a nagy városok nevét mi is látjuk a térképen:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!