Velencébe megyek hosszúhétvégére. Mit érdemes megnézni? Milyen programokat ajánlotok?
ööö hát úgy mindent, minden érdekes .
de vigyél magaddal gumicsizmát mert minden el van árasztva :D
egy min 6 órás hajójegyel érdemes megnézni Buranot(azt nem érdemes kihagyni) és Muranot (állítólag üveggyárba is lehet látogatást tenni, meg üvegmúzeum-belépődíjas kb 15Euro...nem emléxem pontosan, de az ára miatt kihagytuk)
Gondolázás 30 perc horribilis árért.
Palazzo Grassiban Aug2-Dec31. között ingyenes kiállítás van a mai modern művészek alkotásaiból, alkotási technikáiból)
Palazzo Grassi: The World is Yours
Velencében érdemes gyalog "eltévedni" :) akkor látod a legtöbbet a városból.
Vaporetto?
busz?
hajó?
vonat?
Mi az?
A Szent Márk téren van egy kilátó, oda mindenképp! Csak sztem délelőtt menj, mert nekünk (már nem tudom hány órakkor délután) bezárták az orrunk előtt :(
Velencében könnyen tudsz tájékozódni. Minden ház sarkára ki vannak téve a főbb látványosságok, helyszínek pl a Rialto. Ott is van egy vaporetto csomópont.
Én tavaly a karnevál idején voltam, akkor nagy volt a tömeg. És nagyon sok szabadtéri buli volt :)
Egyél fagyit! pizzát, édességeket, csokikat.. ezek mind finomak. Az olasz pálinkát a grappa-t is kóstold meg.
Ha nem titok, akkor megkérdezhetem, hogy mikor indulsz és mennyibe kerül ez a hosszúhétvége? (küldheted privátban is, ha ide nem szeretnéd kiírni) :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!