USA-ba mit ajánlotok hova menjünk ki élni? 2év múlva szeretnék haverommal kimenni
Figyelt kérdés
2010. dec. 14. 22:21
1/19 anonim válasza:
Floridába!! Ott jóóóó meleg van!! :)
2/19 anonim válasza:
Kalifornia, Florida, esetleg Texas? :D xD
3/19 anonim válasza:
Mi a szakmátok? mert van valahol egy honlap, ahol szakma szerint is kimutatják, melyik hol keresett a legjobban az Usa-ban.
4/19 A kérdező kommentje:
na arra nagyon kíváncsi lennék arra a honlapra.
amúgy közgazdászok. de leginkább saját vállalkozást csinálnánk kint - hogy milyet azt nem tudjuk még - ez a cél
2010. dec. 15. 00:13
6/19 anonim válasza:
Oregon az jó hely és ott van magyar is aránylag sok :D
Meg ott azért van Tél,Nyár,Tavasz,Ősz és nem csak nyár mint Floridában :D Meg nem is olyan drága mint Florida de nem tudom te milyen anyagi helyzetben vagy.
Üdv.Anti
7/19 A kérdező kommentje:
utánanézek
köszi
2010. dec. 22. 00:39
8/19 anonim válasza:
én először a vízumszerzésen törném a fejem :)
9/19 A kérdező kommentje:
mióta jobban beleástam magam a témába azóta én is azon töröm magam :)
remélem 2év múlva ilyenkorra meg lesz oldva
2010. dec. 25. 23:17
10/19 anonim válasza:
nekem new york az álmom... de sajnos ez nem úgy megy hogy most ki akarok költözni 2 év múlva..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!