Körülbelül mennyi megtakarításra lenne szükségem, hogy a Kanári- szigeteken élhessek?
Sziasztok! Régóta nagy álmom, hogy a Kanári-szigeteken élhessek és ha jól osztottam szoroztam, akkor körülbelül 3 év folyamatos munka után a jelenlegi munkahelyemen, ahol nettó 350 000 a fizetés/hó 3 évig kellene dolgoznom és a teljes fizetést félretennem.Így 12 és fél millió forinttal, már meglátásom szerint ki tudnék költözni.Hangsúlyozom abban az esetben, ha minden hónapban a teljes fizetést félretenném.Szerencsémre a szüleimmel élek és mivel 25 alatt vagyok így Szja-t sem kell fizetnem.Ennyi megtakarítással szerintetek már le lehetne telepedni?
19/F
Először tényleg menj el oda, és nézd meg magadnak! Nem, nem voltál még ott. A múltkor még valamelyik trópusi szigeten akartál lakni, csak elmondták neked, hogy kb lehetetlen bevándorolni. Akkor ajánlotta neked valaki a Kanári-szigeteket.
Szóval lehet élőben már nem is jönne be.
Nekem nagy álmom volt, hogy nyugdíjas koromban majd Spanyolországban fogok élni
De jött a covid és a munkahelyem átállt a home office rá
Én meg Írországból átköltöztem Tenerifere
Egy két szobás lakást bérlek puertito de guimarban 650 euróért
Dublinban ugyanannyiért talán egy szobát sem kapsz
Szóval próbálj olyan állást szerezni, ahol lehet távolról dolgozni
(Én nem beszélek spanyolul, de amúgy is jóval kevesebbet lehet Tenerifen keresni)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!