Isztambulba nőként egyedül biztonságos menni?
Figyelt kérdés
Évek óta tervezek kimenni, de mindig halogattam, mert senki se ér rá. Nekem nagy álmom eljutni oda így egyedül megpróbálkoznék vele. De nem tudom mennyire lenne biztonságos. 3 napra mennék csak. Akik esetleg voltak ott és bármilyen tippje van kint léttel kapcsolatban azt is szívesen olvasnámtegnap 22:03
1/4 anonim válasza:
Nem ajánlanám, de persze megpróbálhatod csak figyelj oda olyan dolgokra hogy forgalmas helyeken mászkàlj êjszaka főleg. Ha a szállás messzebb van a központtól inkább taxizz.
2/4 anonim válasza:
Igen. Én is egyedül voltam kint, egyik barátnőm meg rendszeresen jár ki (legtöbbször szintén egyedül), mert imádja a várost. A józan eszedet nyilván ne hagyd itthon, de egyikünknek se volt semmi negatív tapasztalatunk eddig.
3/4 anonim válasza:
Egy barátnőm ismerőse gyakran jár, szintén egyedül nőként, semmi durva sztorit nem mesélt a barátnőmnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!