Körülbelül mennyi megtakarításra lenne szükségem, hogy a Kanári- szigeteken élhessek?
Sziasztok! Régóta nagy álmom, hogy a Kanári-szigeteken élhessek és ha jól osztottam szoroztam, akkor körülbelül 3 év folyamatos munka után a jelenlegi munkahelyemen, ahol nettó 350 000 a fizetés/hó 3 évig kellene dolgoznom és a teljes fizetést félretennem.Így 12 és fél millió forinttal, már meglátásom szerint ki tudnék költözni.Hangsúlyozom abban az esetben, ha minden hónapban a teljes fizetést félretenném.Szerencsémre a szüleimmel élek és mivel 25 alatt vagyok így Szja-t sem kell fizetnem.Ennyi megtakarítással szerintetek már le lehetne telepedni?
19/F
Eddig mennyit tettél félre?
Minek 12 millió, annyiból kint sem kapsz semmit.
Kimész egy millával, keresel munkát, apartmant, és kész.
Megtanulsz itthon egy év alatt spanyolul, szezonban biztos hogy találsz munkát a vendéglátó iparban, lehet hogy szállast is kapsz például egy szállodában.
Vágj neki jövőre, nem érdemes évekig ezen pörögnöd.
Szóval beleszerettél.
Akkor hajrá!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!