Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hány országban jártál már és...

Hány országban jártál már és hány éves vagy?

Figyelt kérdés
2017. dec. 30. 21:16
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

20 éves fiú.

13 ország. Pár országban többször is. Most is külföldön tanulok.

2018. jan. 1. 21:35
 32/37 anonim válasza:

18 éves vagyok, ahol eddig jártam:

Szlovákia ( 3x)

Románia ( havonta - 2 havonta ott vagyok )

Olaszország (4x)

Franciaország

Németország (2x)

Ausztria (3x)

Szlovénia

Horvátország

Svájc

Remélhetőleg bővülni fog a lista idén :)

2018. jan. 2. 01:58
 33/37 anonim ***** válasza:
56%
Összeszámoltam, eddig 31 ország, 27/F, de igazából csak 4 éve kezdtem rendesen utazni, évi 3-6 új országgal bővül a lista :)
2018. jan. 2. 09:38
 34/37 anonim ***** válasza:

28 vagyok, ahol jártam:

- Szlovákia (rokonok)

- Ausztria (négynapos utazgatás)

- Olaszország (kedvesemmel többször is)

- Horvátország (nyaralás a kedvessel)

- Svájc - itt élek

2018. jan. 2. 14:22
 35/37 Pupusz ***** válasza:
40 vagyok. Eddig 12 országot számoltam, de több helyre visszajárunk nyaralni, telelni, a minimum nálunk 4 hét egy helyen. Most egy hajóutat tervezünk Dél-Amerikába, ahol több helyet is szeretnénk megismerni, kiélvezni. Aztán jöhet egy világ körüli hajóút, ha ez jól sikerül. Eddig Tenerife a legszuperebb nyaralóhely, ahol jártunk. Évente megyünk. Na, meg tavasszal elvisszük a gyerekeket a francia Disney Land-be, mert nagyon szeretnék kipróbálni. Egyenlőre ennyi. A többit meglátjuk. Minket a pihenés, lazítás érdekel az utazásban. Oda megyünk, ahol ezt minél magasabb szinten lehet űzni.
2018. jan. 3. 09:46
 36/37 anonim válasza:
16!vagyok és 10 országban jártam még :)
2018. jan. 3. 18:12
 37/37 anonim ***** válasza:
28 vagyok és idén februárban lesz meg a 30. országom. Imádok utazni, ezért dolgozok, és azért nincs még gyerekem hogy láthassam a világot (nyilván gyerek után is meg lehet ezt tenni, és törekedni is fogok rá hogy minél többmindent megmutathassak neki, de olyan jellegű hátizsákos utazásokra, mint amilyeneken mi szoktunk részt venni a férjemmel, biztos hogy nem vinném gyerekként). A szüleim sajnos nem vittek sok helyre, amikor egyetem után elkezdtem dolgozni, onnantól engedhetem meg magamnak ezt a hobbit.
2018. jan. 3. 21:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!