Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hány országban jártál már és...

Hány országban jártál már és hány éves vagy?

Figyelt kérdés
2017. dec. 30. 21:16
1 2 3 4
 11/37 anonim válasza:
59%
19 éves vagyok, 10 országban jártam, de még sok hely van a bakancslistámon. :) Melyik volt eddig a kedvenc országotok?
2017. dec. 31. 00:12
 12/37 anonim ***** válasza:
34 éves vagyok és 17 országban. Vazz ez nagyon kevés :(
2017. dec. 31. 00:21
 13/37 anonim ***** válasza:

20 vagyok, jövőhét vasárnap leszek 21.

0. Magyarország (gondolom nem számít :D)

1. Ausztria

2. Németország

3. Románia

4. Szerbia

5. Macedonia

6. Horvátország

7. Görögország

8. Szlovákia

2017. dec. 31. 00:49
 14/37 anonim ***** válasza:

Horvátország, Szlovénia, Ausztria, Németország

18 vagyok.

2017. dec. 31. 02:20
 15/37 anonim ***** válasza:

Most leszek 40.

Én viszonylag kèsőn kezdtem szintèn, először 11 évesen kaptam útlevelet, azzal egy napos Csehszlovàkia (Párkàny) bevàsàrlókörút volt.

12 éves voltam mikor először mentünk Nyugatra - 3 nap Bécs. Előző éjjel semmit nem aludtam az izgalomtól, annyira kíváncsi voltam, hogy milyen a "külföld". Arra emlékszem, hogy minden milyen tisztának, modernnek, különlegesnek tűnt, a boltban meg kisebb kúltúrsokk ért, a sok Haribo, Milka meg egyéb dolgok láttàn, amiről addig itthon àlmodni sem mertünk.

Aztàn bepótoltam...

Ahol nem tudom megszámolni, hogy hànyszor jártam, de hogy 10-nèl is többször, sőt... azok a következő országok :

-Szlovákia

-Ausztria

-Olaszorszàg

-Belgium

-Franciaország (jelenleg itt élek 10 éve, már keresztül-kasul beutaztam)

-Németország

Aztàn ahol többször voltam :

Anglia (4× + fèl évig kint)

Skócia 3×

Spanyolország 4x + 1 Kanári szk

Hollandia 2x

Luxemburg 2x

Románia 2x

Csehorszàg 2x

Horvátország 2x

Szerbia 3x

Ciprus 2x

Görögország 3x (Korfu, Kréta, Thassos)

Svàjc 4x

Dél Afrika 3x

Mauritius 4x (ha a tranzitokat nem szàmolom)

Ahol még csak egyszer (de remèlem lesz több is)

Portugàlia

Moldova

Bulgària

Szlovénia

Lengyelország

USA

Szváziföld

India

Tunézia

Madagaszkár

Ez, ha jól számolom és nem hagytam ki semmit, akkor kereken 30.

Most a 2018 főleg munka szempontjából lesz utazós. Ami tervben van (a projektekben amin dolgozom) :

Belgium

Ausztrália

Madagaszkár

Mauritius

Seychelle szk

Comore-i Unió

Dél-Afrika

Vagy Kanári, vagy Azore-i szk (ez még majd eldől, hogy melyik)

Magánúton pedig Vietnam, Thaiföld vagy Borneó van a bakancslistán, csak idő kellene rà.

2017. dec. 31. 04:20
 16/37 anonim ***** válasza:
Románia, Ukrajna, Szlovénia, Ausztria, Horvát-, Olasz-, Török-, Svédország. 16L
2017. dec. 31. 04:34
 17/37 anonim ***** válasza:
És tényleg bszdki, Bulgária meg Csehországot kihagytam. Én vagyok a 16L :)
2017. dec. 31. 04:35
 18/37 anonim ***** válasza:
4 ország, 22 vagyok
2017. dec. 31. 08:22
 19/37 anonim ***** válasza:

14F vagyok. Ugye nyilvan Magyarország :D most Kanadában elek.voltam szlovakiaban. Ausztriaban nagyon sokszor. Voltam szloveniaban. Olaszorszagban. És szerbiaban. Bar akkor meg csal 4 eves voltam kb. Sokat szeretnek meg utanzi! En valami ország bu z i vagyok vagy bem tudom :D nagyln erdekel egy csomo orszag kulturaja a varosai, zaszlaja tortenelme vagy akár a nyelvtana. Szeretnem bejarni az USA nagyobb varosait pl New yor vagy LA. Oroszorszagba is szeretnek menni ,mert imadom a tortenulmuket. Nemetorszagba is elmennék. Bar az nincs annyira a bakancslistamon

De amugy szeretem magat az orszagot. Olaszorszagba egyszer meg vissza akarok menni. Egy bibione nevu varosban voltam, meg a korulotte levo varosokbam, es velencet se hagytuk ki. Meg visszamennek Róma es Firenze miatt (igen AC fan vagyok :D ) Anglia , is erdekel kulonosen London. Mivel akkor meg kicsi voltam visszamennek szerbiaba. Es a legfontosabb (ironikus ,pont a végére hagytam :D) anelkul nem fekszem be a koporsoba ,hogy nem voltam Japánban. Meg kell neznem tokiot, venni mangakat, japanban nezni animet :D. Megkostoni az igazo japan eteleket, esetleg megnezni , meg kell neznem Hachiko szobrát es meg sok más! Tudom nagyln soknak tűnik , de en mkndent meg fogok tenni,hogy teljesitsem ezeket a célokat!

2017. dec. 31. 08:37
 20/37 anonim ***** válasza:
Hopp kihagytam meg párat :D. Be akarom jarni az Osztrak mafyar monarchia orazagait. Es franciaorszagra is kivancsi vagyok :D na meg skociara. Tudom csak 14 vagyok de akarok egy jó skót whiskey t majd :D akkor mar nem 14 leszek ,úgyhogy :D ja es Izland is egy eleg erdekes ország. Igaz hogy a kerdesre mar reg valaszoltam es ezeket hiaba irtam le , de nem baj :D
2017. dec. 31. 08:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!