Hány országban jártál már és hány éves vagy?
Kérdező:
mert rájöttem hogy az utazáson kívül semminek nincs értelme az életben
amúgy én is nagyon szeretem Ázsiát, sok hónapot töltöttem ott és még megyek vissza szintén sok hónapra, de nekem nagyon tetszik fekete Afrika és Latin Amerika is. Szóval van miből válogatni.
Köszi a sok valaszt!
15-Ös ez nem semmi, lehet könnyebb lett volna felsorolni, hogy hol nem jártál :D sok nyelven beszélsz?
24 éves vagyok, születésem óta visznek a szüleim, nagyszüleim mindenhová.
Európában:
-Ausztria (havonta, két havonta járunk ki pár napra mindig)
-Horvátország (itt van nyaralónk, nyáron sokat vagyunk ott)
-Belgium
-Svájc
-Olaszország
-Görögország
-Franciaország
-Anglia
-Írország
-Spanyolország
-Monaco
-Lengyelország
-Dánia
-Csehország
-Románia, Erdély
-Szlovákia
-Szerbia
Afrika:
-Tunézia
-Egyiptom
-Namíbia
-Dél-afrikai Köztársaság
-Kenya
-Seychelle-szigetek
Ázsia:
-Kína
-Indonézia
-Thaiföld
-Maldív-szigetek
-Vietnám
-Sri Lanka
-UAB
-Jordánia
-Szingapúr
-Malajzia
-Törökország
Ausztrália
Új-Zéland
Észak-Amerika
-USA (2-szer voltam előre szervezett körúttal, egyszer pedig 3 hónapot töltöttem kint két ott élő barátnőmnél, akkor csináltunk egy kisebb "roadtripet")
Közép-Amerika:
-Bahamák
-Costa Rica
-Jamaica
Mint látod, eléggé sokat utazom. :D
Spanyolországban, Ausztráliában és az USA-ban huzamosabb ideig is voltam egyszerre, imádtam az ottani életet. Sokáig olyan munkát is szerettem volna, ami utazással kapcsolatos, de rájöttem, hogy nem bírnám a "gyökértelen" életet, hogy mindig távol vagyok a családomtól, barátaimtól.
Még nagy célom Brazília, Japán és Bora Bora. Valamint Moszkvába is szeretnék eljutni, mert hiába beszélek oroszul, még sosem voltam orosz területen.
15-ös vagyok...
Azèrt elég sok helyen nem jártam még, ISA-ba mindenképp vissza szeretnék menni, mert a családom egy része ott él, és a kislànyom szeretne találkozni az unokatesóival...
Illetve Dèl Amerika is nagyon vonz még. Egyelőre a jövő évi tervek maradnak, nomeg szeretnénk még egy babát is, úgyhogy 2019-ben kis szünetet fogunk tartani.
Nyelvek tekintetében anyanyelvi szintű francia, jó felsőfoknak megfelelő angol, elég jó spanyol, de értek kicsit olaszul is. Tanultam annak idejèn még oroszul is de az már nem nagyon megy sajnos.
8 ország (Magyarország, Szerbia, Horvátország, Szlovákia, Csehország, Anglia, Olaszország, Grúzia)
Most 2018-ban megyek Írországba februárban, májusban Ausztriába, augusztusban pedig Spanyolországba. Úgyhogy most feltornázódik majd +3-al :D
24 éves vagyok
Magyarországon kívül:
Ausztria
Németország
Írország
Anglia
Görögország
Olaszország
Horvátország
Svájc
Japán
Kína
Jelenleg Németországban élek, októberben tervezünk egy újabb Japán utat.
22/L
28 éves vagyok. ahol eddig jártam (időrendben):
Ausztria (3x)
Horvátország (2x)
Görögország (2x)
Olaszország (2x)
Egyesült Királyság
Bulgária
Montenegró
Szerbia
Bosznia-Hercegovina
Németország
Szlovákia
Portugália
Szlovénia
Koszovó
Albánia
Macedónia
Lengyelország
Azerbajdzsán
Litvánia
Lettország
Észtország
Franciaország
Spanyolország
Kazahsztán
Kirgizisztán
Törökország
Grúzia
Örményország
Idén ami fix az Csehország és Brazília.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!