Hány országban jártál már eddig?
Ausztria, Szlovákia, Szerbia, Olaszország, Németország, Belgium, Franciaország, Anglia. Ezek közül Szlovákia, Szerbia, Olaszország, Anglia célállomás volt, a többi helyen átutazóban voltam, Németországból pl. leginkább csak autópályát láttam eddig, ja, Ausztriába is mentem már csak úgy nyaralni, sulival. Szlovákiába fesztiválra mentem, Szerbiába szintén, Angliába sulival mentem kétszer is, Olaszországba szülőkkel mentem nyaralni. Belgiumon átutaztam csak, viszont megálltunk, Brüsszelt megnéztük és nagyon szép volt.
22/L (egy nem gazdag pénzes csaj, aki mégis eljutott pár helyre, de még többre szeretne)
14.
Magyarország, Szlovákia(2x), Szerbia(2x), Macedónia, Görögország(2x), Bulgária, Olaszország(2x), Ausztria(sokszor), Németország(2x), Svájc, Belgium(2x), Franciaország(3x), Anglia(2x), és a kedvencem: Maldív-szigetek.
Romániában csodával határos módon még nem voltam, pedig 1km-re itt a határ :D
17/F
Ja és nem vagyunk milliomosak mielőtt jönnének a válaszok...
17/F
Egyszer voltam Horvátországban,máshol még nem.
16F
14:
Szlovákia, Csehország, Németország, Ausztria, Franciaország, Svédország, Belgium, Anglia, Skócia, Spanyolország, Olaszország, Szlovénia, Horvátország, Hollandia.
Szlovákia,Ausztria
máshol sajna még nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!