Hány országban jártál már eddig?
Figyelt kérdés
2009. aug. 18. 18:37
11/22 anonim válasza:
Finnország, Svédország, Dánia. Cseh, Szlovákia, Németország, Ausztria..Franciaország, Spanyolország, Portugália, Svájc.Ezek nagyrészében éltem és dolgoztam.
13/22 anonim válasza:
Görögország, Tunézia, Bulgária, Ausztria, Németország, Törökország, Románia, Szlováka, Csehország, India, Ukrajna.
14/22 anonim válasza:
Honnan van ennyi útra pénzetek?
Én 34 vagyok, de lakásra és megélhetésre kellett a pénz, nem költhettem utazásra, néha még ruhára is alig marad a fizetésemből.
15/22 anonim válasza:
Gondolom nem egy év alatt tettek meg ennyi utat, vagy egyedülállóak, mint én.
Voltam már Ausztria, Szlovákia, Románia, Németország, Franciaország.
Bár az idei év eddig még kimaradt.
16/22 anonim válasza:
21:29-nek: akkor jártam ezeken a helyeken, amikor még ilyenekre nem kellett költenem. Mióta gyerekem van, nem is voltam külföldön. Volt 3 utam, amire sulival mentem és a szüleim egy évig spóroltak rá, de nem minden nyáron mentem, az elsőn (ausztria) 8 évesen voltam, utána angliában 14 évesen és 17 évesen. Voltak olyan helyek, ahova a zenész barátaim vittek el és nem került pénzembe, költöpénznek meg örültem, hogy volt 5 euróm, azaz kb ettem pár kiflit. Fesztiválra Szlovákiába úgy mentem, hogy akkor már dolgoztam és kispóroltam magamnak a vonat és belépő költséget, amúgy költőpénzt alig vittem. Meg egyszer a szüleimmel voltam Olaszországban, hát ennyiszer voltunk mi családilag külföldön nyaralni (sátorban!). Ennyi, innen volt pénzem (már amikor volt).
17/22 anonim válasza:
Ausztria, Egyiptom, Macedónia, Görögország, Olaszország, Románia, Szerbia, Tunézia
18/22 anonim válasza:
21:29!
Apum kamionsofőr és elvitt magával, vagyis tök ingyen volt.
19/22 anonim válasza:
Ausztria (soproni vagyok uh számot nem tudok mondani:) ),Németország(3* családtagnál) ,Horvátország(1*)
20/22 anonim válasza:
Románia 2x, Ausztria 2x, Szlovákia 2x
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!