Hány országban jártál és melyek ezek?
Görögországban kétszer Korfun és Paralian (Paraliara menet átutaztam Bulgárián és Szerbián)
Ausztria - Bécs
Ukrajna
Ennyi...
Még réges-régen Csehszlovákiában :-)
azóta már Angliában 2x, Franciaországban 2x, Hollandiában, Belgiumban, Németországban, Ausztriában sokszor, Szlovákiában, Lengyelországban, Olaszországban 2x, Horvátországban sokszor, Görögországban 3x, Szlovéniában, Romániában.
Csak átutazóban: Szerbiában, Macedóniában, Bulgáriában.
Összesen 17 ország, ha jól számolom... :-)
1 alkalommal: Bahama-szigetek, Bermuda, Mexikó, Monaco, Puerto Rico, Görögország, Horvátország, Csehszlovákia, Szlovénia.
2 alkalommal: Belgium, Hollandia, Kanada, Kolumbia, Egyesült Királyság, Románia, Venezuela.
3 alkalommal: Ecuador, Franciaország, USA, Peru.
4 alkalommal: sehol.
5 alkalommal: Nyugat-Berlin.
6-10 alkalommal: Németország, Svájc, Kuba, Jugoszlávia, NDK.
11-20 alkalommal: Spanyolország, Ausztria, Szlovákia, Szerbia.
21-nél több alkalommal: Bulgária, Magyarország.
7 azaz hét(vannak olyanok ahol többször is,de ez nemkérdéss)
Spanyolország,Olaszország,
Franciaország,Görögország,
Horvátország,Románia,
Törökország
Na akkor én most kicsit szégyellve írom:
Anglia, Ausztria, Szlovákia és Magyarország
Én az első vagyok, alig jártam valahol és én vagyok a legjobban lepontozva :-) Csak mosolyogni tudok.
Biztos azért pontoztak le bennünket, mert jártunk már valahol külföldön. Most én is lepontozhatnék mindenkit, aki mostanában járt és több helyen, mint én, mert pl. Korfun 12 éve, Paralian 5 éve, Bécsben 2éve (1napra, amikor Bükfürdőn voltunk nászúton átmentünk) voltam, de mostanság nem tudnék elmenni külföldre nyaralni. Az idén Bogácsra megyünk, mert megfizethető, szép hely és van egy kis Üdülési Csekkünk, amit fel tudunk használni. Így engedhetjük meg magunknak az idei nyaralást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!