Hány országban jártál már életedben (értelemszerűen azon kívül, ahol születtél)?
Anglia , Franciaország, Németország , Ausztria
24F
Szlovákia, Lengyelország, Litvánia, Észtország, Finnország, Németország, Svájc, Lettország, Franciaország.
25L
Ausztria, Görögország,többször is.
23 voltam, mikor először. Persze saját pénzből.
Most 30 vagyok.
Szlovákia Lengyelország Ausztria Németország
19/L
Románia 3x, Bulgária 1x, Ausztria sokszor, Szlovákia sokszor, Lengyelország 1x, Németország 2x, Szlovénia 1x, Horvátország 2x, Olaszország 3x, Franciaország 2x, Spanyolország 2x, Egyesült Királyság 2x, Írország 1x, Törökország 1x, Szerbia 1x, Bosznia és Hercegovina 1x, Montenegró 1x, Egyesült Államok 1x, Vatikán 1x
31éves nő vagyok, és amint látszik nagyon szeretek utazni. két alkalommal éltem is külföldön a fentiekből,1 évig az USAban és 4 hónapig Londonban. az Usán belül is igyekeztem sok helyre eljutni.
Nem vagyok milliomos, szerencsére a munkám során is volt szerencsém utazni, ha viszont magánúton mentem, akkor mindig minimálköltségen.
Jugoszlávia (anno), Románia, Bulgária, Ausztria, Lengyelország, Szlovákia, Csehország, Olaszország, Tunézia, Jordánia, Németország, Franciaország, Anglia, Skócia, Dánia, Horvátország.
40/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!