Hány országban jártál már életedben (értelemszerűen azon kívül, ahol születtél)?
Japán, Kína, Litvánia, Egyiptom, Franciaország, Szlovákia, Horvátország, Finnország, Norvégia, Svédország, Észtország, Anglia, Izland, USA, meg mittudomén még hol, fateromat kísérgettem mindenhova, meg nyaralások.
16F
USA, Franciaország, Olaszország,, Németország, Hollandia, Belgium, Horvátország, Ausztria, Szlovákia
Ez összesen 9
17/F
Ausztria, Szlovákia, Csehország, Lengyelország, Németország, Belgium, Franciaország, Anglia
19/F
Ausztria, Németország, Csehország, Szlovákia, Románia, Lengyelország, Oroszország (akkor még Szovjetunió), Bulgária, Horvátország és Szerbia(régebben Jugoszlávia), Görögország, Anglia, Brazília, Argentína, India, Egyiptom, Szíria.
Egyiptomban 1 évig kinn éltem (munkáink miatt) és 18 éve folyamatosan, gyakran kiutazom, Kairóban lakásunk és autónk is van... :D
52/N
Görögország,Spanyolország,Tunézia,Szlovénia,Ausztria,Szlovákia,Horvátország,Szerbia
21/L
jah Montenegro kimaradt:)
utolsó voltam
Szlovákia, Szerbia, Horvátország, Ausztria, Németország, Franciaország, Belgium, Anglia, Olaszország. A legtöbb helyen mondjuk csak átutazóban voltam (pl. Anglia felé).
22/L
Köszi a válaszokat. Én 26 országban jártam, ezek: Spanyolország,Írország,Franciaország,Németország,Ausztria,Svájc,Olaszország,Monaco,Szlovénia,Horvátország,Bosznia-Hercegovina,Szerbia,Montenegró,Macedónia,Görögország,Törökország,Bulgária,Románia,Ukrajna,Szlovákia,Csehország,Lengyelország,Litvánia,Lettország,Észtország és Finnország
22 éves vagyok.
huh ti aztán sok helyen voltatok:D
én ausztria, szlovákia, lengyelország, anglia, németország, spanyolország, horvátország, románia, görögország, franciaország
Bosznia, Horvátország, Románia, Szlovákia, Ausztria
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!