Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Én vagyok az egyetlen aki nem...

Én vagyok az egyetlen aki nem jut ki külföldre?!

Figyelt kérdés
A nyáron alig voltam kirándulni: környéken , Szabadkai piac , ennyi! A vakáció nagy részén otthon voltam , gépeztem , feküdtem stb... Osztálytártaim közül voltak kb 4-5 Romániában , páran Olaszországban (Róma). Volt olyan is aki Franciaországban (Párizs) volt , hallod ilyen fejet vágtam :O A többire nem emlékszem. Vajon mikor jutok ki ezekre a helyekre 10 év múlva , akkor már bárhova elutazhatok akár Amerikába is remélem , hogy kijutok. Borzasztóan rosszul esik , hogy már 13 évesen szinte alig láttam világot , ez még semmi. A szabadkai piac nekem nem élmény , ott áltam , végig untam , fáradt voltam stb... Csak képeken tudom nézni azokat a helyeket amiket szívesen látnák élőben. Rettenetesen elszomorít , hogy mások milyen szép helyeket látnak , én meg semmit:(😓😭

2017. okt. 9. 17:58
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
83%

Én középiskolás koromban jártam először külföldön, nem értem mit nyavalyogsz. Azóta meg már voltam vagy 40x, volt olyan év, amikor 6x is... Köztük pl Amerikában is. Még nem maradtál le semmiről.

25F

2017. okt. 9. 18:04
 2/18 A kérdező kommentje:
Mert , az osztálytársaim kijutnak.
2017. okt. 9. 18:05
 3/18 D. Brasco ***** válasza:
19%
Tudod aki ül a fenekén meg siránkozik itt ezen az oldalon,na az tényleg nem jut sehova......azért tenni is kell valamit!Kezdésnek az is megteszi ha kikapcsolod a gépet és megmozdítod végre magad!
2017. okt. 9. 19:01
 4/18 anonim ***** válasza:
75%

Hmmm, én 27 évesen voltam először külföldön - Svájc - és 28, mikor tengert láttam.

Nem vagy semmiről lemaradva. :)

2017. okt. 9. 19:34
 5/18 anonim ***** válasza:
30%
Nem, nem te vagy az egyetlen, sokan még vacsorázni se tudnak, nemhogy külföldre utazni. 2 év és elkezdhetsz nyáron diákmunkázni, 16 éves korodra összespórolhatod egy külföldi nyaralás árát.
2017. okt. 9. 20:01
 6/18 anonim ***** válasza:
28%
40 évesen láttam először a tengert.
2017. okt. 9. 20:16
 7/18 anonim ***** válasza:
22%
Én gyerekkoromban, tinikoromban sokat voltam külföldön (Amerikában is, meg még egy csomó más helyen) most meg alig tudtuk összevakarni a pénzt egy olaszországi nyaralásra. Lehet, hogy az én koromban te folyamatosan utazni fogsz, ki tudja?
2017. okt. 9. 20:59
 8/18 anonim ***** válasza:

Kb 17-18 evesen (vagy 1 evvel kesobb) voltam eloszor kulfoldon de az is csak a szabadkai piac volt aztan 20 evesen egy hatarmenti osztrak varosban de ezt se mondanam nagy kulfoldi utnak mert egy delutant toltottunk ott.

Tobb europai orszagban azota se voltam de 25 evesen voltam 2 hetet usaban, most meg ki is koltoztem.

Van még idod boven utazni, en 13 evesen még szabadkan se jartam.

2017. okt. 9. 21:24
 9/18 A kérdező kommentje:
7-es piszkosul gazdag lehetsz!
2017. okt. 10. 13:49
 10/18 anonim válasza:

Turisztikai irodákon keresztül relatív olcsón el lehet jutni helyekre. Iskolán keresztül ha van ilyen lehetőség, társulj be valami foglalkozásra pl. néptánc, sport, azok is sokat utaznak.

Tudom hogy sza* érzés, mert én is huszonévesen jutottam ki külfödre először, amikor magam megkerestem a rávalót. De ebben szerepet játszott az is, hogy szörnyen introvertált voltam és nem felelt meg egy társaság se akivel mehettem volna.

2017. okt. 10. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!