Hogyan lehetne mégis nyaralnunk ennyi pénzből?
Anyagi és munkahelyi okok miatt sajnos csak egy belföldi hosszú hétvégére fogja futni a nyáron (péntek-vasárnap), de mindenképpen szeretnék elmenni valahová a férjemmel és a 6 éves gyerekünkkel. Nem sok jutna rá, max. 30 ezer forint.
Észak-kelet magyarországi régióban lakunk, és benzintakarosság céljából ezen a környéken szeretnénk eltölteni pár napot. Mivel még sosem nyaraltunk sehol, fogalmam sincs, hogyan is kezdhetnénk keresni valamit.
Ötletek?
[link] Nezz korbe itt, szoktak lenni mindenfele akciok :)
De azt is konnyu megtenni, hogy csak felcsapsz egy terkepet, raboksz egy szimpatikus helyre, utanaolvasol a kornyeknek es a kikapcsolodasi lehetosegeknek a neten es ha tetszik a hely, keresel szallast a kornyeken (booking.com, szallas.hu, sok ilyen kereso van). Ha nem tetszik, akkor keresgelsz tovabb :)
Sok sikert!
kemping
apartman, ahol te főzöl
olyan hely, ahol van sok kirándulási lehetőség, meg ingyenes strand
Kuponos, akciós oldalakon kell nézelődni, ott mindig nagyon jó akciók vannak.
Tudom, mert én is ott nézelődöm, és van mikor egy szuiper akciót fogok ki fél áron !!!
Simán kijön 30.000-ból :)
Kuponvilág pl.
Ó, van sátrunk is, tényleg, erre nem is gondoltam, szétnézek az ajánlott oldalaokon!
Köszi mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!