Nem állok jót magamért az anyám új/volt pasija miatt. Mégis hogy képzeli ezt? Te mit tennél?
Megpróbálom röviden,tömören összefoglalni a lényeget.
Apukám 3 éve halt meg, azóta anyukám egyedül volt.Láttam,hogy szüksége lenne társra,ezért segítettem neki,regisztráltunk társkeresőre. Azért nekem sem volt könnyű elfogadni az egészet,de tudtam,hogy az a lényeg,hogy boldog legyen és még fiatal,alig 40 eves.
Sikerült is találnia egy 45 eves valakit, akinek sose volt se gyereke,se hosszú párkapcsolata...eleinte ez fura is volt,de már rájöttem miért nem.
Eleinte jot pár este ide,mivel jó pár km van köztünk.Olyankor én mindig elmentem az én barátomhoz, hogy legyenek kettesben. AZtán lett a tavasztól saját szobám, akkortól már inkább itt voltunk, és ők anyummal aludtak a másik szobában.Annyi a bökkenő,hogy ahhoz,hogy a fürdőbe jussak át kell mennem az anyum szobáján.És ha hív a kötelesség nincs mit csinálnom.
Az elején észrevettem,hogy nagyon irányítani akarja anyumat, az dühített a legjobban,amikor az én nevelésembe szólt bele,holott neki sose volt gyereke.Azt mondta,hogy nem vagyok megnevelve és elkényeztetett vagyok,elkéne kussoltatni.Holott ez nem igaz,aki volt már így tudja milyen nehéz egyik szülő nélkül felnőni,és helyt kellett állnom itthon is,meg suliban is.Pláne velem akkor alig találkozott párszor.
Ami most utoljára volt,teljesen kihozott a sodromból.
Ugye múlt hétvégén itt aludt és a párom is itt volt nálam mivel egész héten nem láttuk egymást.
Én csináltam vacsit,amiből jóízüen falatozott, majd megszólta anyum,hogy a maradékot(nagyon kicsi volt)miért dobjuk el?És ő ezen felháborodott. Utána 10óra körül lefeküdtek, kicsivel utána mennem kellett a fürdőbe.Eszem ágában sem volt azt gondolni,hogy ez zavarhatja őt.
Utána egy hétig nem beszéltek,majd ma hallottam,amint telefonon dumálnak. Anyum olyanokat mondott neki,hogy ő nincs mit csináljon,engem nem dobhat ki innen,ez még inkább az én házam,mint az övé.Meg hogy,nem tudja megérteni,hogy zavarhatja ennyire az a dolog,hogy a saját lánya kiment a wcre és benyitott az ő szobájukba.
Nagyon rossz volt hallani ezeket, gondolhatjátok, az volt a baja,hogy miért mentem át a saját(!)szobámon. És megint olyasmit hallottam,hogy elkéne engem kussoltatni és lehúzni rólam a bőrt.
Most a szövegemen dolgozom,amit írni fogok neki, azt hiszem megemlegeti még :)
Nem elég,hogy próbáltam elfogadni,hogy apum helyére lép valaki, befogadtam a házba,itt aludt,az én főztemet ette és ezt kapom, úgy vélem egy jó beolvasás belefér.
Ti mit tennétek illetve mit mondanátok nekiM?
18L
Bocsi a hibákért,véletlenül voltak
*Eleinte jött pár ...
Itt anyaddal van a problema. Ha valoban minden ugy van, ahogy leirtad, akkor egy valamirevalo anya nem marad egyutt egy olyan pasival, aki igy kezeli a lanyat.
De ezek szerint nem razza meg anyadat a teged ert serelmek annyira... Ezen gondolkozz el, es inkabb anyaddal beszelj.
Már szakítottak,úgy vettem ki. Már kérdezte is,hogy a pár cuccával mi legyen.
Néhány dologban kiállt mellettem,pl mikor azt mondta a pasas,hogy elkényeztetett vagyok.
Anyum gyenge jellem, nem all ki az igazáért és érvelni sem tud,de most eléggé határozott volt a telefonban.
Ha felhozom a témát cask azt mondja,hogy hallgassak,ne szóljak bele,foglalkozzak a tanulással.Ma láttam sírni, utoljára apum temetésén sírt, ezt nem hagyom annyiban.
Nem lesz az hajléktalan,sok pénze van.
De nagyon erős késztetést érzek arra,hogy beolvassak neki,leírjam amit gondolok róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!