Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem állok jót magamért az...

Nem állok jót magamért az anyám új/volt pasija miatt. Mégis hogy képzeli ezt? Te mit tennél?

Figyelt kérdés

Megpróbálom röviden,tömören összefoglalni a lényeget.

Apukám 3 éve halt meg, azóta anyukám egyedül volt.Láttam,hogy szüksége lenne társra,ezért segítettem neki,regisztráltunk társkeresőre. Azért nekem sem volt könnyű elfogadni az egészet,de tudtam,hogy az a lényeg,hogy boldog legyen és még fiatal,alig 40 eves.

Sikerült is találnia egy 45 eves valakit, akinek sose volt se gyereke,se hosszú párkapcsolata...eleinte ez fura is volt,de már rájöttem miért nem.

Eleinte jot pár este ide,mivel jó pár km van köztünk.Olyankor én mindig elmentem az én barátomhoz, hogy legyenek kettesben. AZtán lett a tavasztól saját szobám, akkortól már inkább itt voltunk, és ők anyummal aludtak a másik szobában.Annyi a bökkenő,hogy ahhoz,hogy a fürdőbe jussak át kell mennem az anyum szobáján.És ha hív a kötelesség nincs mit csinálnom.

Az elején észrevettem,hogy nagyon irányítani akarja anyumat, az dühített a legjobban,amikor az én nevelésembe szólt bele,holott neki sose volt gyereke.Azt mondta,hogy nem vagyok megnevelve és elkényeztetett vagyok,elkéne kussoltatni.Holott ez nem igaz,aki volt már így tudja milyen nehéz egyik szülő nélkül felnőni,és helyt kellett állnom itthon is,meg suliban is.Pláne velem akkor alig találkozott párszor.

Ami most utoljára volt,teljesen kihozott a sodromból.

Ugye múlt hétvégén itt aludt és a párom is itt volt nálam mivel egész héten nem láttuk egymást.

Én csináltam vacsit,amiből jóízüen falatozott, majd megszólta anyum,hogy a maradékot(nagyon kicsi volt)miért dobjuk el?És ő ezen felháborodott. Utána 10óra körül lefeküdtek, kicsivel utána mennem kellett a fürdőbe.Eszem ágában sem volt azt gondolni,hogy ez zavarhatja őt.

Utána egy hétig nem beszéltek,majd ma hallottam,amint telefonon dumálnak. Anyum olyanokat mondott neki,hogy ő nincs mit csináljon,engem nem dobhat ki innen,ez még inkább az én házam,mint az övé.Meg hogy,nem tudja megérteni,hogy zavarhatja ennyire az a dolog,hogy a saját lánya kiment a wcre és benyitott az ő szobájukba.

Nagyon rossz volt hallani ezeket, gondolhatjátok, az volt a baja,hogy miért mentem át a saját(!)szobámon. És megint olyasmit hallottam,hogy elkéne engem kussoltatni és lehúzni rólam a bőrt.

Most a szövegemen dolgozom,amit írni fogok neki, azt hiszem megemlegeti még :)

Nem elég,hogy próbáltam elfogadni,hogy apum helyére lép valaki, befogadtam a házba,itt aludt,az én főztemet ette és ezt kapom, úgy vélem egy jó beolvasás belefér.

Ti mit tennétek illetve mit mondanátok nekiM?

18L

2015. máj. 27. 20:42
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
14%
Eloszor is ez nem a te hazad. Ha nem tetszik a rendszer koltozz a pasidhoz, ha egyaltalan van munkaja. Bekepzelt kis tini vagy aki felnottnek hiszi magat.
2015. máj. 27. 21:16
 12/29 anonim ***** válasza:
80%

Én azt nem értem,ha annyira rossz nálatok neki akkor miért nem nála, az ő tökéletes otthonában találkoznak anyukáddal?

Már 18 éves vagy, nem kell minden este felügyelet, anyukád aludhat nála. Hozzátok meg jöjjön napközben látogatóba.

2015. máj. 27. 21:19
 13/29 A kérdező kommentje:
De,ez igenis az én házam :) Apukám rám hagyta, akármilyen tini vagyok. Akinek elkell fogadnia a rendszert,az az idegen,aki idejön és nem elég neki a jóból :) Már bocsánat.Kívánom éld át te is azt,amit én,és utána pofázzál arról,hogy én milyen vagyok :)
2015. máj. 27. 21:19
 14/29 A kérdező kommentje:
Azért,mert autóval szokott jönni, 40 km a távolság és arra sajnálja a benzint,hogy anyumat elvigye magához,ráadásul ő az anyjáékkal él. Sokkal kénylmesebb lett volna engem kitúrni innen.
2015. máj. 27. 21:21
 15/29 anonim ***** válasza:
81%

Előszőr is kéne egy normális lakás nektek, ezt a meglévőt meg eladni, mert az nem állapot amit a fürdőről irtál..

Másodszor anyukádnak kéne tudnia, hogy kit engedhet be az otthonába, és kit nem. Amíg ezt nem tudja megtenni, addig a vadabbnál vadabb emberek fognak nálatok 1-2 éjszakát eltölteni. Ilyen férfivel eleve nem kezdett volna senki.

2015. máj. 27. 21:43
 16/29 anonim ***** válasza:
47%

"Eloszor is ez nem a te hazad. Ha nem tetszik a rendszer koltozz a pasidhoz, ha egyaltalan van munkaja. Bekepzelt kis tini vagy aki felnottnek hiszi magat."

Ennyi rosszindulatú embert...

2015. máj. 27. 21:45
 17/29 anonim ***** válasza:
34%

Lehet, hogy te örökölted a házat, de nem te dolgoztál meg érte. Anyádnak pedig özvegyként haszonélvezeti joga kell legyen rá, ergo az, hogy ki mehet oda, nemcsak a te döntésed.

A pasit anyád leállította, úgy tűnik, szakítottak is miattad. Nyilván neki is patáliát csaptál, és neki is emlegeted, hogy te vagy az úr a házban, szegény inkább kirúgta a pasit.

Szerintem elemi dolog, hogy egy pár szobáján nem mászkálunk keresztül, el lehet menni tíz perccel korábban is pisilni, amikor még nem vonultak el. Elég gáz, hogy ilyen a lakás beosztása, de ha már így van, mindenkinek alkalmazkodni kell, nemcsak anyádnak és a vendégének.

Írhatsz nyugodtan a pasinak, amit akarsz, az ő szemében csak egy nagyszájú pisis vagy, legfeljebb kiröhög. Azt kéne észrevenned, hogy ebben a történetben anyád az, aki a legnagyobb vesztes, ezt sikerült elérned.

Attól hadd ne dobjam el az agyamat, hogy megengeded anyádnak a randizást (???!!), és bemehet a pasija abba a házba, amiért te két szalmaszálat nem tettél keresztbe.

2015. máj. 27. 22:28
 18/29 A kérdező kommentje:

Anyám a vesztes?Ráadásul miattam? Miértt is?Mert megszabadult egy vadállattól,aki nem bírja elfogadni,hogy az embernek gyereke van?Szerinted miért nem volt 45 eves létére egy normális párkapcsolata,nemhogy gyereke?

Azért azt figyelembe vehetted volna,hogy én nagyon sokáig alkalmazkodtam a helyzethez,amíg nem volt szobám és tudtam,hogy jön minden este leléptem ,hogy kettesbe legyenek.Szó nélkül,nem kellett kérjenek.Kedvesen fogadtam meg minden.Nyilván nem kell eldobni az agyad amiatt,hogy 'megengedtem'anyámnak a randizást, de tény és való,hogy nagyon sokan ellenkeznek ha megtudják,hogy mostohaszülő kerül a képbe,én ezt nem tettem.

Alkalmazkodtam és nem pofáztam,de azért hadd megnjek ki már a wcre amikor rámjön. Mégis mit kellett volna csinálnom, eresszem egy edénybe vagy mégis te mit csináltál volna?

Azt felfogtad,hogy szó szerint el akart küldeni a házamból?Tisztán emlékszem anyám válaszára"nem küldhetem el itthonról,ez épp annyira az ő háza is,sőt inkább az övé" Nehogymár egy idegennek legyen igaza és széttúrjon egy családot!

2015. máj. 27. 22:49
 19/29 anonim ***** válasza:
77%

Hát, 17-es, én bizony az éjszaka közepén is járok pisilni, ha kell, akkor kell.

Lehet, hogy te be tudod állítani, hányszor és hánykor pisilj egy nap.

2015. máj. 27. 22:57
 20/29 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem itt már semmi probléma, anyukád kiállt melletted, ha egyszer szakítottak. Ne írogass neki, hogy kiosszad, nagyon gyerekes, ráadásul semmi értelme. Megoldódott a gondod, anyukád meg majd kiheveri.
2015. máj. 28. 07:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!