Üdvözlök Mindenkit.2 hét múlva fogok utazni Erbilbe, Kuridisztánba dolgozni, van valakinek valamilyen tapasztalata?
Figyelt kérdés
neten találtam ezt a munkát,facebookon is fent van igen hiteles képek és hát beleástam magam ebbe a témába,nekem meggyőző szerintem nem kamu de viszont kiváncsi lennék a Ti/önök véleményére is,dolgozott már valaki ott kint? vagy ismerőse esetleg van aki ott dolgozik?
Kiváncsi vagyok minden véleményre de azt kérem ne nézzen ez miatt senki hülyének....21/L
2015. jan. 7. 09:38
61/64 anonim válasza:
Vajon már visszatért menekültként,papírok nélkül?:D
(bár szerintem el se indult.)
62/64 A kérdező kommentje:
Elindultam es hazajottem epsegben! Fel evre mentem ki es jelentem nem voltam se K se rabszolga..bar ahogy latom milyenek a magyarok...eddig buszke voltam arra hogy magyar vagyok de amilyenek a magyarok tobbsege tisztelet a kivetelnek...csak rosszat tudtok az embernek kivanni semmi mast!!!
2015. aug. 7. 12:07
63/64 anonim válasza:
Kérdező!
Írhatnál egy kis beszámolót, mit csináltál, mit láttál stb. Szerintem sokunkat érdekelne.
A magyarok többsége meg birka ne foglalkozz velük. Én már régóta szégyenlem hogy magyar vagyok.
64/64 anonim válasza:
En is nagyon orulnek egy beszamolonak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!