Üdvözlök Mindenkit.2 hét múlva fogok utazni Erbilbe, Kuridisztánba dolgozni, van valakinek valamilyen tapasztalata?
neten találtam ezt a munkát,facebookon is fent van igen hiteles képek és hát beleástam magam ebbe a témába,nekem meggyőző szerintem nem kamu de viszont kiváncsi lennék a Ti/önök véleményére is,dolgozott már valaki ott kint? vagy ismerőse esetleg van aki ott dolgozik?
Kiváncsi vagyok minden véleményre de azt kérem ne nézzen ez miatt senki hülyének....21/L
Na meg is találtam. Nekem két dolog gyanús.
1: miért csak nőket keresnek és miért csak 20-40 közöttieket?
2: voltam már pár arab országban de kivétel nélkül mindenhol férfiak voltak a takarítók, recepciósok stb.
Szóval csak óvatosan.
Es te komolyan elhiszed, hogy pont Kurdisztanba keresnek irodaba meg szallodaba takaritokat, Europabol? Tenyleg? Az megvan, hogy arrafele picit magasabb a munkanelkuliseg, es pont az ilyen alja melokra mindig vannak helyiek?
Tudod mit, menj. Szerencsere nem az en penzemen fognak bogve, osszeverve hazahozni par ev kenyszer-prostitucio utan, ha egyaltalan sikerul megszoknod.
miért pont oda?
h takarító/recepció állásról álmodozol,azt megtehetnéd eg kultúráltabb országban is,pl EU-ban bárhol,sokkal biztonságosabb.
szóval,miért akarsz mindenáron odamenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!