Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Üdvözlök Mindenkit.2 hét...

Üdvözlök Mindenkit.2 hét múlva fogok utazni Erbilbe, Kuridisztánba dolgozni, van valakinek valamilyen tapasztalata?

Figyelt kérdés

neten találtam ezt a munkát,facebookon is fent van igen hiteles képek és hát beleástam magam ebbe a témába,nekem meggyőző szerintem nem kamu de viszont kiváncsi lennék a Ti/önök véleményére is,dolgozott már valaki ott kint? vagy ismerőse esetleg van aki ott dolgozik?

Kiváncsi vagyok minden véleményre de azt kérem ne nézzen ez miatt senki hülyének....21/L

2015. jan. 7. 09:38
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 A kérdező kommentje:
takaritói munka ez,irodákat és szállodákat kell takaritani
2015. jan. 7. 10:55
 12/64 anonim ***** válasza:
0%
Tudsz törökül, vagy arabul cica?
2015. jan. 7. 11:25
 13/64 A kérdező kommentje:
kedves cica,jó ha angolul is tudok...
2015. jan. 7. 11:29
 14/64 anonim ***** válasza:
0%
Küldj egy egész alakos képet magadról, és megmondom hogy takarítónő leszel, vagy prosti.
2015. jan. 7. 11:36
 15/64 anonim ***** válasza:
60%
Takarítói? Ilyet én nem találtam. Egyébként én azt tudom hogy a kurdisztáni emberek nagyon barátságosak, vendégszeretőek és az a kurdisztáni régió teljesen biztonságos. Én pl tervezek egy utat Irán kurdisztáni térségébe.
2015. jan. 7. 11:47
 16/64 anonim ***** válasza:
64%

Na meg is találtam. Nekem két dolog gyanús.

1: miért csak nőket keresnek és miért csak 20-40 közöttieket?

2: voltam már pár arab országban de kivétel nélkül mindenhol férfiak voltak a takarítók, recepciósok stb.

Szóval csak óvatosan.

2015. jan. 7. 11:57
 17/64 anonim ***** válasza:

Es te komolyan elhiszed, hogy pont Kurdisztanba keresnek irodaba meg szallodaba takaritokat, Europabol? Tenyleg? Az megvan, hogy arrafele picit magasabb a munkanelkuliseg, es pont az ilyen alja melokra mindig vannak helyiek?

Tudod mit, menj. Szerencsere nem az en penzemen fognak bogve, osszeverve hazahozni par ev kenyszer-prostitucio utan, ha egyaltalan sikerul megszoknod.

2015. jan. 7. 11:57
 18/64 anonim ***** válasza:
És gondolod, hogy olyan sokat fogsz keresni, hogy ez neked megérje? Ki fog neked annyit fizetni? Akkor már felvesznek egy helyit, aki tizedéért megcsinálja. Ez akkora baromság, de menj és akkor majd tanulsz belőle.
2015. jan. 7. 12:38
 19/64 anonim ***** válasza:
Ha ennyi esze van had menjen...
2015. jan. 7. 13:15
 20/64 anonim ***** válasza:

miért pont oda?

h takarító/recepció állásról álmodozol,azt megtehetnéd eg kultúráltabb országban is,pl EU-ban bárhol,sokkal biztonságosabb.

szóval,miért akarsz mindenáron odamenni?

2015. jan. 7. 21:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!