Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Üdvözlök Mindenkit.2 hét...

Üdvözlök Mindenkit.2 hét múlva fogok utazni Erbilbe, Kuridisztánba dolgozni, van valakinek valamilyen tapasztalata?

Figyelt kérdés

neten találtam ezt a munkát,facebookon is fent van igen hiteles képek és hát beleástam magam ebbe a témába,nekem meggyőző szerintem nem kamu de viszont kiváncsi lennék a Ti/önök véleményére is,dolgozott már valaki ott kint? vagy ismerőse esetleg van aki ott dolgozik?

Kiváncsi vagyok minden véleményre de azt kérem ne nézzen ez miatt senki hülyének....21/L

2015. jan. 7. 09:38
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 A kérdező kommentje:
Üzenem mindenkinek voltam a nagykövetségen,nem vagyok olyan hülye ahogy ti elképzelitek és valós cég nem pedig fantom! egyedül Aids szűrésre kell mennem
2015. jan. 7. 21:05
 22/64 anonim ***** válasza:
96%

Akkor biztos nem kur-vát keresnek, mert az AIDS szűrés mellett szoktak hepatits szűrést kérni, már megijedtem.

irónia off.

2015. jan. 7. 22:11
 23/64 anonim ***** válasza:
de még mindig nem árultad el,h miért pont oda???
2015. jan. 7. 22:39
 24/64 A kérdező kommentje:
kerestem itt europában is munkát de nem találtam most meg ezt nem szeretnem kihagyni mivel úgy gondolom hogy ez egy ugródeszka lenne
2015. jan. 8. 20:18
 25/64 anonim ***** válasza:
38%

Kedves 21/L

Egy arab vagy muszlim országban a nőknek nincs semmilyen joga. Tudom, ezt te nem érted, mert nem éreztél ilyet soha, meg majd te elintézed, ha gond lesz, mert nagykövetség, stb. FODG MÁR FEL, OTT EGY NŐ EGYEDÜL KI SEM MEHET AZ UTCÁRA! Elveszik a telefonodat meg az útleveledet és véged! Ha kimégy az utcára, minden férfinak joga van megverni, érted??? Hogyhogy Európában nem találtál munkát? Ezt komolyan mondod? Hogy végigböngészted Európát és egyetlen takarítónői állás sincs? A fizetésedről volt szó? Mennyi lesz és hogyan kapod? Kaptál rendes munkaszerződést előre, amit aláírva visszaküldtél? Jóindulatúan mondjuk itt sokan, hogy ez egy csapda.

2015. jan. 9. 14:05
 26/64 anonim ***** válasza:
54%

Tetszik az utolsó érved. Hogy a Fészbukon is fent van. Mert szerinted a Fészbukra felkerülő tömérdek információt valaki ellenőrzi? Ki rakhat fel bármit a Fészbukra? BÁRKI!!!

És nem hülyének nézünk. Hanem egy tapasztalatlan 21 éves lánynak, akit segíteni kell. Ez a segítség. Becsüld meg.

2015. jan. 9. 14:07
 27/64 anonim ***** válasza:

" Ha kimégy az utcára, minden férfinak joga van megverni, érted?"

Igen, ha a férfi nélkül (férj, családtag) mész az utcára akkor nem csak hogy megverhetnek de meg is fognak verni, mert illetlenség ilyet csinálni.

2015. jan. 9. 14:18
 28/64 anonim válasza:
91%

"Egy arab vagy muszlim országban a nőknek nincs semmilyen joga. Tudom, ezt te nem érted, mert nem éreztél ilyet soha, meg majd te elintézed, ha gond lesz, mert nagykövetség, stb. FODG MÁR FEL, OTT EGY NŐ EGYEDÜL KI SEM MEHET AZ UTCÁRA! Elveszik a telefonodat meg az útleveledet és véged! Ha kimégy az utcára, minden férfinak joga van megverni, érted??? Hogyhogy Európában nem találtál munkát? Ezt komolyan mondod? Hogy végigböngészted Európát és egyetlen takarítónői állás sincs? A fizetésedről volt szó? Mennyi lesz és hogyan kapod? Kaptál rendes munkaszerződést előre, amit aláírva visszaküldtél? Jóindulatúan mondjuk itt sokan, hogy ez egy csapda."

Nos én egyiptomi vagyok es szerintem van szavam! Nem a középkorban élünk emberek! Régen lehet igy volt de mostanában én nem érzékelem ezt! Egyedül is voltam már az utcán és nem lettem megverve! -./ Honnan szeditek ezt a sok hülyeséget?

Viszont én is azt mondom neked hogy amig nem írtál alá semmit addig ne is Menj sehová! És nem azért mondom mert arab/török stb. Országban mész. Ugyan úgy átverhetnek egy Európai melóval is! De abban igazat adok nekik hogy magas ott a munkanélküliek száma vannak ott elegen ahoz hogy dolgozzanak ott! Nem hiszem hogy egy Európai kéne nekik ilyen magas áron ha megcsinálja nekik egy ottani alap bérért!

2015. jan. 10. 11:35
 29/64 anonim ***** válasza:
46%

Ti esku nem vagytok normalisak... Kurdisztan, Eszak-Irakon belul mar kvazi sajat allamkent mukodik. Ti milyen arab meg torokrol beszeltek? Hamarosan fuggetlenedni fognak. Az egyetlen orszagrol beszelunk a Kozel-Keleten Izrael utan ahol NOK ABSZOLUT EGYENJOGUAK! Milyen veresrol beszeltek az utcan? Mi van? Korulnezek, alig latok hijabos noket.

Jah...es itt azt vettem eszre hogy RENDKIVUL tisztelik a noket! Kerdezo, semmi ilyesmit ne higyjel el hogy itt valaha bantalmaznanak! Lehet furcsan hangzik de jobban tisztelik itt a noket mint odahaza!

Udv.

Egy magyar dolgozo Erbilbol.

2015. jan. 10. 22:39
 30/64 anonim válasza:
52%
Nehogy higgy neki. Akár hazudhat is.
2015. jan. 11. 00:12
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!