Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Üdvözlök Mindenkit.2 hét...

Üdvözlök Mindenkit.2 hét múlva fogok utazni Erbilbe, Kuridisztánba dolgozni, van valakinek valamilyen tapasztalata?

Figyelt kérdés

neten találtam ezt a munkát,facebookon is fent van igen hiteles képek és hát beleástam magam ebbe a témába,nekem meggyőző szerintem nem kamu de viszont kiváncsi lennék a Ti/önök véleményére is,dolgozott már valaki ott kint? vagy ismerőse esetleg van aki ott dolgozik?

Kiváncsi vagyok minden véleményre de azt kérem ne nézzen ez miatt senki hülyének....21/L

2015. jan. 7. 09:38
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
8%
Klassz kur-va lesz belőled.
2015. jan. 7. 09:44
 2/64 anonim ***** válasza:

Kuldj mar lsz. egy linket.

Milyen munka lenne ez, amire nem talalnak helyi munkaerot, hanem Europabol kell importalni...?

2015. jan. 7. 09:49
 3/64 anonim ***** válasza:
0%
Írtam már hogy mi lesz.
2015. jan. 7. 10:05
 4/64 A kérdező kommentje:
köszönöm az épitő jellegű hozzászolásokat!.....sőt itt a gyakorin is van ehhez hasonló kérdés bár 2-3 éve tették fel
2015. jan. 7. 10:10
 5/64 anonim ***** válasza:
26%
Kis butus vagy cica. Milliószor mondták már, hogy ujsághirdetések stb nagyrésze kamu. Ráadásul olyan országba mész, ahol tök más a kultúra. A nőknek nincs szava. Majd ha több arab lesz rajtad egyszerre, és a farkuk meg benned, akkor gondolj rám, hogy én szóltam.
2015. jan. 7. 10:19
 6/64 A kérdező kommentje:
valaki esetleg aki nem csak evvel jön? és tudok vele normálisan beszélni????
2015. jan. 7. 10:21
 7/64 anonim ***** válasza:
42%
Inkább azt mond meg milyen meló az. Sok kiderül abból is. És azt tudod, hogy Kurdisztánban elég durva állapotok uralkodnak? Hogy állandó háborúskodás van a terület miatt? Nem félsz? És azt tudod, hogy a nők alacsonyabb rendűek? Hol fogsz lakni? Kikkel fogsz együtt dolgozni? Ha primitivebb kurdok vesznek körül majd, akkor igen nagy az esélye, hogy valamiféle attrocitás fog érni. Kurdisztánba nem szokás odaköltözni. Onnan elmenekülni szoktak.
2015. jan. 7. 10:26
 8/64 A kérdező kommentje:

http://www.gyakorikerdesek.hu/utazas__azsia__2736737-jart-ma..

ahova én megyek az Törökországból,Örményországból és Irakból van "összetéve" az állam,saját kormányzása van és stb stb oda még katona nem tette a lábát csak a határnál kell vigyázni...

2015. jan. 7. 10:28
 9/64 anonim ***** válasza:
Ez a hostess vagy a recepciós állás?
2015. jan. 7. 10:44
 10/64 anonim ***** válasza:
48%
Azt várod hogy csupa szépet írjon mindenki ugye? Hát nem. Meg leszel reszelve, erre készülj fel. Ez olyan mint egy buta liba mindenáron arabhoz, törökhöz akar hozzámenni, aztán meg majd sír, hogy a gyerekemet elvitte magával, stb.
2015. jan. 7. 10:50
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!