Üdvözlök Mindenkit.2 hét múlva fogok utazni Erbilbe, Kuridisztánba dolgozni, van valakinek valamilyen tapasztalata?
neten találtam ezt a munkát,facebookon is fent van igen hiteles képek és hát beleástam magam ebbe a témába,nekem meggyőző szerintem nem kamu de viszont kiváncsi lennék a Ti/önök véleményére is,dolgozott már valaki ott kint? vagy ismerőse esetleg van aki ott dolgozik?
Kiváncsi vagyok minden véleményre de azt kérem ne nézzen ez miatt senki hülyének....21/L
kíváncsi vagyok,hogy tényleg belevág-e a kérdező,vagy csak hirtelen felindulásból gondolt erre a lehetőségre.
19-20 évesen jelentkeztem légi utaskisérőnek,de az interjú után(BP-n volt) nem fogadtam el végül a munkát (mert besz*rtam,na:D)
kellett még pár év,hogy elmerjek indulni a nagyvilágba-átgondoltan,magabiztosan-nem GYK-válaszok megerősítésére várva.
Gyerekek! Kurdisztant 200 000 peshmerga vedi. A varosban van bombadetektor! En feljek a robbantastol? Ugyanakkor ha utanakeresnetek latnatok, hogy mar Rojavaban is abszolut egyenjoguak a nok! A vilagban kb. 40 millio kurd van! Ebbol 5 millio hagyta el tenylegesen a teruletet!
Elhagyjak a kurd teruleteket mert uldozik oket! Hiaba vannak negyvenmillioan, mit kezdjenek 350 millio arabbal, 70 millio torokkel es 75 millio perzsaval?
A legtobbet szenvedett nep!
Higyjetek el, az egy oriasi lepes az igazi demokracia fele ha kikialtjak Kurdisztant! A vilag egyik legbrutalisabb tersegeben!
Kerdezo, amugy ha diplomas vagy, 2 ev alatt megtudod venni almaid autojat es 5 ev alatt egy csaladi hazat! Nem ugy mint Nyugat-Euban hogy tizeneveket kell dolgoznod egy nagy csaladi hazert!
Nem veletlenul hogy a kurdok most egy fejlett bevandorlasi rendszert fognak letrehozni! Par even belul oriasi bevandorlas lesz itt! Nagyobb mint Nyugat Euban...!
Huha.. hat nagyon elterolodott a tema, de ha kijossz Kurdisztanba (iraki resz) akkor mindenhol kurd zaszlo, akarhova mesz a fuggetlenedesrol beszelnek es mar a fuggetlen bizottsag is megvan. Irakkal eddig is foderacioban levo kurd terulet valoszinuleg 2015-16 tajekan fuggetlenedni fog
De ez politika, nem amit a kerdezo kerdezett:).
ezek szerint most mész először külföldre?
hát, kíváncsi vagyok, milyen lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!