Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Üdvözlök Mindenkit.2 hét...

Üdvözlök Mindenkit.2 hét múlva fogok utazni Erbilbe, Kuridisztánba dolgozni, van valakinek valamilyen tapasztalata?

Figyelt kérdés

neten találtam ezt a munkát,facebookon is fent van igen hiteles képek és hát beleástam magam ebbe a témába,nekem meggyőző szerintem nem kamu de viszont kiváncsi lennék a Ti/önök véleményére is,dolgozott már valaki ott kint? vagy ismerőse esetleg van aki ott dolgozik?

Kiváncsi vagyok minden véleményre de azt kérem ne nézzen ez miatt senki hülyének....21/L

2015. jan. 7. 09:38
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:
Én sem hiszem, hogy ez a meló így, ahogy a kérdező leírta, mmegállja a helyét. Azt mondja meg valaki, hogy hogy a francba éri meg nekik egy EU-s ember fizetésést/utiköltségét kifizetni, mikor van egy rakat helyi is. AZt meg végképp nem értem, hogy -én egyébként szintén nem élek Mo-on és bizony itt is van jópár kurd. nagyon kedvesesek valóban,nincs is semmi bajom velük- de hogy akkor ők vajon miért hagyják el ilyen nagy számban azt a szép kis majdnem független országot? Egyébként meg nem azt mondjuk, hogy a kurdok vademberek és lövöldöznek össze-vissza, de azt mindenki tudja, hogy igen nagy konfliktus van a függetlenségük miatt. Tehát egyik ország sem akarja elengedni őket ami igenis összecsapásokhoz vezet és vezet is, mert volt már ott erre példa. Lehet, hogy neked, aki ott él most jó, de lehet holnap valami vegyi bomba robban a városodban, mert az egyik kedves ember ezzel a gondolattal ébred, mert ugye erre is volt példa. Én tuti nem mennék ilyen helyre és nem nagyon tudom elhinni, hogy nem találtál más EU-s országban, vagy akárhol máshol takarítói munkát.
2015. jan. 12. 10:19
 42/64 anonim ***** válasza:

kíváncsi vagyok,hogy tényleg belevág-e a kérdező,vagy csak hirtelen felindulásból gondolt erre a lehetőségre.

19-20 évesen jelentkeztem légi utaskisérőnek,de az interjú után(BP-n volt) nem fogadtam el végül a munkát (mert besz*rtam,na:D)

kellett még pár év,hogy elmerjek indulni a nagyvilágba-átgondoltan,magabiztosan-nem GYK-válaszok megerősítésére várva.

2015. jan. 12. 12:20
 43/64 anonim ***** válasza:
Megakarsz halni kérdező? Erbilt még mindig próbálja elfoglalni az Iszlám Állam. liveleak.com-on lehet nézni, hogy naponta vannak összecsapások a kurdok (PKK/YPG) és az IÁ között azon a térségen. Az IÁ most megerősödött mert több lázadócsoport is csatlakozott már hozzá (Free Syrian Army pl. akiket idáig az USA pénzelt és fegyverzett az IÁ ellen)
2015. jan. 12. 15:03
 44/64 anonim ***** válasza:
0%

Gyerekek! Kurdisztant 200 000 peshmerga vedi. A varosban van bombadetektor! En feljek a robbantastol? Ugyanakkor ha utanakeresnetek latnatok, hogy mar Rojavaban is abszolut egyenjoguak a nok! A vilagban kb. 40 millio kurd van! Ebbol 5 millio hagyta el tenylegesen a teruletet!

Elhagyjak a kurd teruleteket mert uldozik oket! Hiaba vannak negyvenmillioan, mit kezdjenek 350 millio arabbal, 70 millio torokkel es 75 millio perzsaval?

A legtobbet szenvedett nep!

Higyjetek el, az egy oriasi lepes az igazi demokracia fele ha kikialtjak Kurdisztant! A vilag egyik legbrutalisabb tersegeben!

Kerdezo, amugy ha diplomas vagy, 2 ev alatt megtudod venni almaid autojat es 5 ev alatt egy csaladi hazat! Nem ugy mint Nyugat-Euban hogy tizeneveket kell dolgoznod egy nagy csaladi hazert!

Nem veletlenul hogy a kurdok most egy fejlett bevandorlasi rendszert fognak letrehozni! Par even belul oriasi bevandorlas lesz itt! Nagyobb mint Nyugat Euban...!

2015. jan. 12. 16:00
 45/64 anonim ***** válasza:
Igen, en is ismerek kurdokat! Tobbnyire az ember mar azert nem megy vissza mert mar van pl. Egy jofizeto allasa vagy valami mas ok miatt. Pont most nyaron kerdeztem egy kurd sracot es o azt mondta mindent hatrahagyna hogy visszamenne! De nem teheti mert tanul! Orvosin.
2015. jan. 12. 16:08
 46/64 anonim ***** válasza:
Kurdisztán túl nagy terület ahhoz,hogy bármelyik ország (török/irak/irán/szíria 'csak úgy' hagyja függetlenedni..
2015. jan. 12. 16:33
 47/64 anonim ***** válasza:

Huha.. hat nagyon elterolodott a tema, de ha kijossz Kurdisztanba (iraki resz) akkor mindenhol kurd zaszlo, akarhova mesz a fuggetlenedesrol beszelnek es mar a fuggetlen bizottsag is megvan. Irakkal eddig is foderacioban levo kurd terulet valoszinuleg 2015-16 tajekan fuggetlenedni fog

De ez politika, nem amit a kerdezo kerdezett:).

2015. jan. 12. 17:27
 48/64 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindazoknak akik a saját tapasztalataikból adott tanácsot! de azoknak akik azt mondták k....va leszek meg hogy ilyen olyan naiv lány vagyok,azoknak viszont azt köszönöm hogy rájöttem félnek az ismeretlentől és a saját félelmüket próbálják belém sújkolni..tudatlanság hogy ha valamit hall az ember egy adott országról rögtön megbélyegzik....a repülőjegyet már megkaptam a kezemben van:) hétfőn indulok,már nagyon várom hogy kinnt legyek :))) remélem majd kinnt valamikor összefutok azokkal akik mondták hogy kinnt laknak :)
2015. jan. 14. 15:08
 49/64 anonim válasza:
56%
Pont az ilyen magukat bátornak tartó,valójában buta lányokat szokták elrabolni,meggyalázni,adni-venni mint egy darab húst.
2015. jan. 14. 23:49
 50/64 anonim ***** válasza:

ezek szerint most mész először külföldre?

hát, kíváncsi vagyok, milyen lesz.

2015. jan. 15. 12:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!