Melyik az a nép/ország, ahol az emberek optimisták és vidámak, ahol lazábban kezelnek mindent és nem egy ideggörcs az életük?
Figyelt kérdés
utálom ezt a magyar-mentalitást,hogy sírni-ríni és sajnáltatni magunkat.2009. dec. 6. 15:12
31/34 anonim válasza:
Amíg túrista vagy, meg diák, addig mindenütt mosolyognak rád. De kitelepedni, ahhoz szerintem elsősorban szerencse kell, milyen környezetbe kerülsz, milyen állást kapsz, stb... nagy átlagban nem könnyű, úgy hallottam, azoktól akik megpróbálták.
32/34 anonim válasza:
Igazság szerint elég széles skálája van ezeknek a tandíjaknak havi harmincezertől havi százötvenig is vagy nem tudom, lehet a csillagos égig.
Egyébként nézőpont kérdése, van aki fogyasztási cikkekbe, meg fene tudja mibe rakja a pénzét, van aki meg a gyerekbe.
Ha meg pfű de eszméletlen gazdagok lennének anyámék, akkor is azok ők, nem én. Még sem élhetek anyám nyakán életem végéig.
33/34 anonim válasza:
Marokkó,Mauritánia,Mali,Spanyol,Olasz
34/34 anonim válasza:
"szívet cserél, aki Hazát cserél"
Ezt miért kellett leszavazni? Nagyon gyávák vagytok, hogy inkább elmentek innen, ahelyett, hogy tennénk valamit! Mit gondoltok mi lesz itt? Hagynátok, hogy meghaljon a Magyar nép, a Magyar föld, a Magyar történelem?... Ez az ami hiányzik...az összetartás... E nélkül semmire sem megyünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!