Melyik az a nép/ország, ahol az emberek optimisták és vidámak, ahol lazábban kezelnek mindent és nem egy ideggörcs az életük?
A vezetők azok..
Egyébként azt nem érzed lopásnak, hogy a többiek pénzén kiképezteted magad aztán elhúzol külföldre kamatoztatni a tudásod a saját illetve az adott ország hasznára? Mondjuk aki ilyen pesszimistán áll a dolgokhoz az máshol sem fog optimista lenni. Nekem is tömegközlekedés az utazás(ha tehetem, kerékpár), és borsodi vagyok.
Nem ezt mondtam, hogy rohanj be. Pusztán annyit, hogy többnyire az ilyen kimehetnékes emberek szidják az új pártokat, mert hogy biztos csak rosszabb lesz.(persze közben mi vagyunk a pesszimisták, mi üldözzük el őket)
De az itt maradtak joggal érezhetik meglopva magukat, mert az ő pénzükből tanultál itt. Egyébként meg nem csúszik le mindenki. Nem csak puszta szerencse kérdése, hanem attól függ, hogy milyen képzettséged van, előre gondolkoztál-e...
És miből gondolod, hogy külföldön jobb?(ott a bevándorlókkal nem olyan toleránsak, őket küldik el elsőként a leépítéseknél.)
De a te életed, nem akarok beleszólni, csak leírom róla a véleményem.(Az teljesen más, ha kimész 3évre, szerzel egy kisebb alapőkét(ha sikerül) aztán hazajössz, és itt folytatod. Nekem az a stílus nem tetszik, hogy 17 vagyok, de amint tehetem húzok innen ebből a szarból valahová.
Na hogyha magániskolákba jársz, akkor van zsé, fölösleges ilyeneken aggódnod. Az állami iskolákat meg közpénzből finnanszírozzák.
Van néhány egyházi iskola is nálunk, amik elég magas színvonalon oktatnak, de ezekben az ember lokálpatrióta lesz többnyire, és optimista.
Te milyenbe jártál?
Sztem a legtöbb nyugati országban jóval optimistábbak a népek. Hollandia jó választásnak tűnik.(Amúgy nem mindenki szív Hollandiában, nem azért lazábbak, hanem azért lehet szívni mert lazábbak)
Ha igazán életvidám helyre akarsz költözni akkor Barcelonát tudom ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!