Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Melyik az a nép/ország, ahol...

Melyik az a nép/ország, ahol az emberek optimisták és vidámak, ahol lazábban kezelnek mindent és nem egy ideggörcs az életük?

Figyelt kérdés
utálom ezt a magyar-mentalitást,hogy sírni-ríni és sajnáltatni magunkat.
2009. dec. 6. 15:12
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Ott a pont az utolsónál.
2009. dec. 6. 17:28
 12/34 A kérdező kommentje:
abszolult egyetértek!Azon akadtam ki,hogy gyávának titulálta az egyik kommentelő az olyan embereket akik itt hagyják az országot..
2009. dec. 6. 17:30
 13/34 anonim ***** válasza:
62%
Én voltam az. Azért gyávák, mert nem mernek a problémával szembenézni, inkább elmenekülnek. Így leírva durvának hangzik, de ha belegondolsz... Egyetértek, hogy nem könnyű a problémáka megoldani, de nem lehetetlen.
2009. dec. 6. 17:32
 14/34 anonim válasza:
49%
"szívet cserél, aki Hazát cserél"
2009. dec. 6. 17:51
 15/34 anonim ***** válasza:

Az egyszerű népek biztos boldogok:

http://www.youtube.com/watch?v=kW3D01Y8XHQ

De mi is lehetnénk ilyenek...

:D

2009. dec. 6. 18:05
 16/34 anonim ***** válasza:
Az osztrákok még sokkal rosszabbak, minden népnél különcebbnek tartják magukat, fújj de utálom őket.
2009. dec. 6. 18:22
 17/34 anonim ***** válasza:
76%

Én a svédeknél is egyfajta lelassult világban találtam magam. Mindenki udvarias volt, mosolyogtak az emberek, nem rohantak, nem gázolták át mindenkin. A koldustól kezdve a 80 éves néniig mindenki tudott angolul, és mindenkitől kaptam egy mosolygós "remélem jól érzed majd magadat itt nálunk" megjegyzést, ami mindennél többet ér. Nekem sem tetszik hogy Magyarország egy depressziós állam, de ez elsősorban nem az emberek hibája, hanem azoké akik a törvényeket hozzák, és ellehetetlenítik az itteni életet! Ha mindenkinek lenne biztos munkahelye, normál munkaideje, és jó fizetése, akkor már legalább ezért nem kéne aggódnia senkinek, de mindegy nem politizálok, a lényeg hogy innen ki kéne söprögetni szépen mindenkit, és egy teljesen tiszta lappal kezdeni.

Én 20 éves vagyok, és szintén nem tartom magamat gyávának, mivel azonban a fiatalok kb 60%-a nem kap állást hiába van diplomája (ha nem több), én is ki fogom magamat próbálni külföldön... Egy idő után úgy is hazajövök, hisz ide köt minden, ez a hazám, ide húz a szívem, viszont nem szeretnék segélyekből és különböző juttatásokból élni már huszon pár évesen is.

2009. dec. 6. 22:14
 18/34 anonim ***** válasza:
Az úgy rendben van, ha kipróbálod magad, aztán pár év múlva visszajössz. De ezen változtatni csak mi tudunk. pl hogy kire szavazunk, hogy viszonyulunk a többiekhez.
2009. dec. 6. 22:17
 19/34 anonim ***** válasza:
50%
ja, hát ha tudnék vitorlázni, meg síelni, akkor nekem sem lenne ideggörcs az életem. Nekem az utazás bkv, és ruházkodásom is probléma. Nincs külföldön sem kolbászból a kerítés, de érdekes egy csomó barátom és ismerősöm aki kiköltözött nem rokkan bele abba, hogy jókat eszik, öltözködik, meg elmegy nyaralni tök egyszerű állás mellett.
2009. dec. 8. 02:08
 20/34 anonim válasza:

Például bhután.

A vitorlázósnak, meg aki gyávázott biztos jobban megy mint nekem. Nekem utazás helyett marad az aggodalom, hogy mikor dobál meg a kisebbség, vagy lop meg vagy ver meg. Se egészségem, se munkám, se remény rá hogy jobb lesz, még a takarítói állásokhoz is protekció kell. Vagy 15 éve nem voltam nyaralni. Ha nem lennék beteg, és beszélnék nyelveket, úgy elhúznék innek, hogy vissza se néznék. Az én életemet már tönkre tették a 20 év alatt, nyugalmat szeretnék és békességet, és ha ezt ebben az országban nem lehet megkapni, minek maradni? Fiatalon meg tele bukszával könnyen megy minden, de akit elkap a daráló... Egy élete van az embernek, és nem mindegy hogyan éli le. Erkölcstelen korrupt önző országban élünk.

2009. dec. 8. 09:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!