Nyertem egy utazást 12 ország közül választhatok 1 hetet tölthetek el a fővárosába szerintetek meikbe érdemes menni?
Figyelt kérdés
Peking
Tokió
Moszkva
Párizs
Róma
Mexikóváros
Brazíliaváros
Ottawa?
Lisszabon
Madrid
Athén
Ankara?
2011. júl. 27. 09:00
4/17 anonim válasza:
Én Brazíliába vagy Japánba mennék.
5/17 anonim válasza:
Hú, de szerencsés vagy!
Azt válaszd, ahová másként nem lenne esélyed (vagy nem sok) eljutni.
6/17 anonim válasza:
én Madridba, Mexikóba, vagy Brazíliába mennék.. főleg azért, mert nincsenek közel, meleg van, és békés környékek :)
7/17 anonim válasza:
Én mindenképpen Európán kívüli várost választanék, ezen belül pedig amelyik neked a legszimpatikusabb. Európán belül már fillérekért tudsz utazni, néhány hónap gyűjtögetés után el tudsz menni, míg ilyen messzire nem biztos. Jó utat! :)
8/17 anonim válasza:
Európán kívülit váalsztanék.talán : Ottawa vagy Brazíliaváros. x
9/17 anonim válasza:
igazuk van. Európán kívűlit kell választanod.
Mert Róma meg ilyenek már jó áron elérhetők. De pl Peking biztos több százezres utazás lenne.
10/17 anonim válasza:
Én is mindenképpen az egyik Európán kívüli országba mennék, mert Európába eltudsz jutni nem túl drágán egyénileg is. :)
Ezek közül Pekingbe vagy Tokióba mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!