Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Melyik az a nép/ország, ahol...

Melyik az a nép/ország, ahol az emberek optimisták és vidámak, ahol lazábban kezelnek mindent és nem egy ideggörcs az életük?

Figyelt kérdés
utálom ezt a magyar-mentalitást,hogy sírni-ríni és sajnáltatni magunkat.
2009. dec. 6. 15:12
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
A busmanok nem idegeskednek annyit.
2009. dec. 6. 15:34
 2/34 anonim válasza:
72%
Hollandia. Háromszor voltam már hosszabb időre, egész más világ. Meglesz a diplomám, húzok ki :)
2009. dec. 6. 15:38
 3/34 anonim ***** válasza:
74%

Eddig Hollandiában éreztem a leginkább azt, hogy ott szeretnék élni. (És fogok is, mihelyst megtehetem, oda költözök ki.) Persze ott is vannak problémák, szabályok, törvények, de amennyit tudok róla, és amennyit láttam belőle, nekem Hollandia a legélhetőbb ország.

20/N

2009. dec. 6. 15:58
 4/34 anonim válasza:
78%
Nekünk a föci tanár mondta hogy felmérések szerint a hollandok a legboldogabbak, a legelégedetebbek az életükkel.
2009. dec. 6. 16:12
 5/34 anonim ***** válasza:
73%
Finnország. A világ legjobb helye! :)
2009. dec. 6. 16:13
 6/34 anonim ***** válasza:
72%
Mo-on az 1főre jutó GDP 15.500 usd, Hollandiában meg 52.000 usd, ezzel világviszonylatban a 10.helyen áll.Úgyhogy lehetnek is boldogok bakker oO
2009. dec. 6. 17:02
 7/34 anonim ***** válasza:
62%
Jártam már rengeteg helyen, de a legjobb nép szerintem a finn.
2009. dec. 6. 17:03
 8/34 anonim ***** válasza:
48%

Nézd, lehet a valós problémákat szőnyeg alá seperni fűvel, ahogy a hollandok nagy része teszi, de megéri?

Persze egyszerűbb itt hagyni az országot, mint javítani rajta, az ilyen embereket gyávának tartom. Ráadásul a családját itt hagyja, nem segít nekik. Mindenhol megvannak a problémák, és magyarként is lehetsz boldog. Picit optimistábban nézed a dolgokat, kirándulsz, akkor rájössz, hogy gyönyörű helyek vannak itt, csak keresni kell.

2009. dec. 6. 17:04
 9/34 A kérdező kommentje:
nekem nem az országgal van bajom,mint hely.Magyarország szerintem nagyon szép ország.Nekem az EMBEREKkel van bajom.Nem tartom magam gyávának,sőt én inkább bátor vagyok hogy elhagyom az anyaországomat és új vizekre evezek.Ennek érdekében teszek is,mert nem úgy működik az egész hogy "na most elmegyek Ausztáliába és bumm ott vagyok és minden happy.." Lehet hogy én vagyok túl optimista,hogy lazán kezelem az életet,hogy nem görcsölök minden egyes kis sza*darabkán,hanem felülemelkedek rajta,hogy EZ VAN,MENNI KELL TOVÁBB.Nem akarom végképp elhagyni Mo-t,hisz sok emlék köt ide,de én változtatni szertnék.Nem tudom megváltani egymagam a világot,szeretném de nem tudom,mert 4ember év is kevés hozzá..
2009. dec. 6. 17:16
 10/34 anonim ***** válasza:
89%

Én voltam évekig több országban is és hazajöttem.

Rajtad múlik, hogy milyen emberekkel veszed magad körül.

A baráti körömben, munkatársaim közt, családomban nincs aki pesszimista lenne. Erről én gondoskodtam. Nem ideggörcs az életem, ha kedvem van elmenni 1 hétre síelni, akkor elmegyek, ha vitorlázni akarok akkor elmegyek. És nem érdekel, hogy kereshetnék még pénzt eközben. A nyugalom, a jó társaság sokkal fontosabb.

2009. dec. 6. 17:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!