Melyik az a nép/ország, ahol az emberek optimisták és vidámak, ahol lazábban kezelnek mindent és nem egy ideggörcs az életük?
Eddig Hollandiában éreztem a leginkább azt, hogy ott szeretnék élni. (És fogok is, mihelyst megtehetem, oda költözök ki.) Persze ott is vannak problémák, szabályok, törvények, de amennyit tudok róla, és amennyit láttam belőle, nekem Hollandia a legélhetőbb ország.
20/N
Nézd, lehet a valós problémákat szőnyeg alá seperni fűvel, ahogy a hollandok nagy része teszi, de megéri?
Persze egyszerűbb itt hagyni az országot, mint javítani rajta, az ilyen embereket gyávának tartom. Ráadásul a családját itt hagyja, nem segít nekik. Mindenhol megvannak a problémák, és magyarként is lehetsz boldog. Picit optimistábban nézed a dolgokat, kirándulsz, akkor rájössz, hogy gyönyörű helyek vannak itt, csak keresni kell.
Én voltam évekig több országban is és hazajöttem.
Rajtad múlik, hogy milyen emberekkel veszed magad körül.
A baráti körömben, munkatársaim közt, családomban nincs aki pesszimista lenne. Erről én gondoskodtam. Nem ideggörcs az életem, ha kedvem van elmenni 1 hétre síelni, akkor elmegyek, ha vitorlázni akarok akkor elmegyek. És nem érdekel, hogy kereshetnék még pénzt eközben. A nyugalom, a jó társaság sokkal fontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!