Ha bárhol élhetnél a világban, akkor hol élnél?
Figyelt kérdés
Lehetőleg várost írjatok, akár többet is, indoklással.2013. dec. 26. 21:15
31/43 anonim válasza:
Vagy Japánban, vagy pedig Ausztráliában.Első esetben egy csendes kis faluban egy nem túl nyüzsgő szigeten, második esetben pedig valahol a Nagy Korallzátony közelében, hogy sokszor búvárkodhassak ott.
32/43 anonim válasza:
Legeslegnagyobb vágyam, már nagyon régóta: Los Angeles!!
Adná az ég, hogy egyszer megvalósuljon...
33/43 anonim válasza:
13-as: én is imádom a Cobra 11-et, és Köln gyönyörű város! Hürth meg érdekes, ott van ugyanis a stúdió, ahogy a Cobra 11-et forgatják. :P (Köln része gyakorlatilag)
35/43 anonim válasza:
Én is voltam Almaty-ban, és tényleg jó hely, van egy-két szürke, koszos része, de az melyik nagyvárosnak nincs:)?
38/43 A titokzatos válasza:
Nem értem...leírom hol szeretnék lakni és szépen lepontoztok. -_-
40/43 anonim válasza:
xd Maldiv-szigetek pár év mulva vizalatti lesz.
Amugy én egy olyan Magyarországban ahol nincs MSZP.xd
Kulfoldon éltem már 3 országban és ha nem beszéled a nyelvet akkor a kulfoldieket nem nagyon birják mert ugy vannak vele hogy csak a helyet viszi az ottaniak elol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!