Ha bárhol élhetnél a világban, akkor hol élnél?
Figyelt kérdés
Lehetőleg várost írjatok, akár többet is, indoklással.2013. dec. 26. 21:15
11/43 anonim válasza:
Én Amerikában valami feelinges kis faluban ahol megállt az élet. Mint ami GTA-ban van pl.
Nagyon bejönnek!
12/43 A titokzatos válasza:
Egy lakatlan szigeten! xD
13/43 anonim válasza:
Én vagy valami kellemes mediterrán környéken, tengerpart közelében (nagy ház, pálmafák, gazdagság, stb.), pl. Los Angeles gazdagnegyede tetszene, vagy Köln-Düsseldorf környékén, Németországban (szintén gazdagság + modern, feltételezem, tisztán tartott város - nem mellesleg Cobra11 városa :) )
14/43 anonim válasza:
Ha a földön kérdezed akkor Új-Zélandon egy kis faluban, ha tágabb értelemben akkor Yneven, Ilanor (ország) Dorianban (főváros) de akár Pyaronban.
15/43 anonim válasza:
Az oké, kedves előző, hogy a Maldív-szigeteken kevesen laknak, de mivel a területe is igen kicsi, így a népsűrűsége 1100 főre jön ki négyzetkilométerenként, ami Magyarország 10-szerese. Ez a kép pl. nekem nem azt az érzetet kelti, hogy az egy olyan hűde jó nyugis hely lenne: [link]
Én egyébként Tbilisziben laknék legszívesebben, esetleg Moszkvában. Tbilisziben a kedves emberek, a jó éghajlat és a gyönyörű tájak miatt, Moszkvába meg leginkább a rengeteg lehetőség miatt.
16/43 Várhelyi Peti válasza:
Burundiban,Afrikában.Mert ott van a tanganyika tó amit imádok!!
17/43 anonim válasza:
"Egy cigánymentes Magyarországon."
igazad van. Magyarország szép lenne ha nem lenne itt ez a sok cigány
18/43 anonim válasza:
Én Izlandon, várost nem tudok de akkor már nem Reykjavík hanem valami kisebb település. Esetleg valamelyik skandináv országban, talán Hollandia.
19/43 anonim válasza:
Hollandia mióta skandináv ország?
20/43 anonim válasza:
Szeretem a távoli helyeket. Honolulu, USA vagy Auckland, Új-Zéland.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!