Ha bárhol élhetnél a világban, akkor hol élnél?
Figyelt kérdés
Lehetőleg várost írjatok, akár többet is, indoklással.2013. dec. 26. 21:15
1/43 anonim válasza:
Japánban 1 kis faluban, mert mindent szeretek a japánokban!
2/43 piriiiiii válasza:
Mivel azt írtad, hogy a "világban", ezért ezt sokféleképp értelmezhetem... hát az egyik különös kis bolygón, ahol a kék piros, a téglalap kocka, a betűk kutyák és a banán egy hang.
Amúgy meg, ha a földi életre gondolsz, mondjuk egy tenger mellett... vagy Moszkvában.
3/43 anonim válasza:
Én Budapesten, kedvenc városom....Mindenesetre Közép-Európából nem mennék el.
5/43 anonim válasza:
Én Salzburgban. Csodálatos, tiszta város. :)
6/43 anonim válasza:
Egy cigánymentes Magyarországon.
7/43 F.Istvan93 válasza:
Bora Bora, szerintem ehhez nem kell indoklás :)
8/43 anonim válasza:
Amerikában, egy olyan államban ahol soha nincs hideg. Mondjuk Nevada vagy Kalifornia. :)
10/43 anonim válasza:
Erre szerintem nagyon nehé választ adni mert minden fele rengeteg szép hely van. De én a Maldív szigeteken élnék szívesen. Mert kevesen laknak ott,békés, csendes, egzitikus a víz kristálytiszta és mert egyszerűen gyönyörű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!