Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Csavarognék a világban,...

Csavarognék a világban, Európában, vagy hívjuk "világotlátnék-nak"? Mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok!29-évesen mindenem igazából megvan.DE!Régi álmom vágyam mindent magam mögött hagyni,és lelécelni!Fényképezőgéppel némi kis pénzel a zsebbe és viszlát édes otthon,kényelem!Nem csöves akarok lenni hanem simán világot látni Európát!Olaszországot-Franciát stb...1,5-3 hónap lenne!Állítólag csinálják ezt a fiatalok Európa szerte!
2013. máj. 22. 18:02
 1/9 anonim ***** válasza:
2013. máj. 22. 18:57
 2/9 anonim ***** válasza:
Csak el kell indulni, a többi már jön magától. Tudom, hogy közhelyes, meg nem túl konkrét, de ha csak Európa tőlünk nyugatra eső része a cél, akkor nagy bajod nem lehet, tervezgetni meg nem érdemes, sokkal jobb, ha arra mész, amerre épp az adott pillanatban kedved van, stopp couchsurfing, olcsó hostelek mindenhol használhatóak:)
2013. máj. 22. 20:05
 3/9 A kérdező kommentje:
Szia!Mi ez az oldal pontosan amit belinkeltél?
2013. máj. 22. 20:54
 4/9 A kérdező kommentje:
Ja amúgy köszi a választ!Az ember rá jön, hogy egy élete van, és amíg nincsen kötve senkihez és semmihez addig tegye meg vagy váltsa valóra az álmait!Én ezt már kb 2-4 éve tervezem!
2013. máj. 22. 21:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is ennyi idősen borítottam fel az addigi életem, csak én meg sem álltam Dél Amerikáig. :-)))
2013. máj. 22. 22:54
 6/9 A kérdező kommentje:
Hali!Az komoly!Írnál pár sort róla?Hogyan oldottad meg a tisztálkodást?Mennyi pénzel vágtál neki?Nagyon érdekelne!Köszi!
2013. máj. 23. 10:45
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
29 évesen már más kellene foglalkoztasson, pl. a család, óviba menés, szülői értekezlet, stb. Jó 10 évet elkéstél...
2013. máj. 23. 10:48
 8/9 A kérdező kommentje:
Lehet elkéstem,de ez van!Ovoda,család meg a többi szarság egyenlőre nem foglalkoztat,nem érdekel!Különben is erre a mocsok világra gyereket vállalni,ááá!Ismerőseimnek nagyrésze belefásult meg mára válófélben!Akkor?Ááá!Egyenlőre jegelve a család program!Ja és nagyrészük hitelekkel bebiztosítva!Élet ez?
2013. máj. 23. 12:32
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem késtél el. Ha erre van igényed, hát menjél. Én 27 évesen 6 hónapon át jártam Ázsiát és Új-Zélandot hátizsákkal (kultúráltan, nem csövesen).

Nem történik semmi, ha ovi, játszózás meg peluscsere előtt világot látsz. Inkább ad egy hatalmas pluszt és élményt.

Csak el kell indulni :)

2013. máj. 25. 01:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!