Tenerifére vagy Ciprusra éri meg jobban elmenni?
Figyelt kérdés
Nyaralni akarunk, nem kirándulni, csak fürödni a tengerben és napoznitegnap 20:16
1/5 anonim 

válasza:

Tenerifén még nem voltam (tervezem, de valahogy mindig jött jobb/más lehetőség), viszont Ciprust imádom 😀
Egyike azon kevés helyeknek, ahová másodjára is visszamentem, és bármikor újra elmennék.
Én ugyan szeretek néha beiktatni egy kis városnézést, művelődést, a túl nagy nyüzsgést pedig kerülöm, ha tudom, így Lárnaka a kedvencem, de sok más hely is van, ahová érdemes ellátogatni (pl. Ayia Napa, Páfosz stb.).
Hozzátenném, hogy Cipruson kb. májustól októberig abszolút strandidő van (a július/augusztus talán kicsit túl meleg is), Tenerifén pedig inkább késő tavaszias az idő legtöbbször, elég hideg vízzel.
2/5 anonim 

válasza:

Tenerife inkább a túrázásról szól. Ha tengerparton tespedés akkor Ciprus. Ott a tenger azért melegebb meg barátságosabb is mint az óceán.
3/5 anonim 

válasza:

Mindkettőt szeretem, de ha a tengerpart a lényeg, akkor szerintem is Ciprus.
4/5 anonim 

válasza:

Ha csak fürödni és napozni akarsz, akkor Ciprus.
De szerintem mint úti cél a Kanári-szigetek ezermilliószor klasszabb hely.
5/5 anonim 

válasza:

Mindkét helyen voltam és mindkettőt imádtam. Tenerifének és Ciprusnak is vannak túlhypeolt turistagettói, de amint kikerül onnan az ember rengeteg mindent lehet csinálni. Én imádok túrázni, imádom a hegyeket, sziklás vadregényes tengerpartokat, sokoldalú tájakat és ezeket mindkét helyen megtaláltam. Tenerifén egy fokkal jobban ízlett a kaja, de Cipruson sem panaszkodtam :) Viszont ha tényleg csak a fürdés és napozás a cél akkor én is inkább Ciprust ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!