Tenerifére vagy Gran Canariára utaznánk áprilisban. Melyik hely jobb? Lehet-e az óceánba fürödni ilyenkor?
Mindketto nagyon szep, Gran Canaria talan nyugodtabb, Teneriffe porgosebb.
Szerintem az ocean meg hideg aprilisban.
A Kanári-szigetek egy olyan szigetcsoport, amely egymástól nem messze levő szigeteket takar... Alapvetően hasonló adottságokkal.
Ezek fő vonzereje a mindig kellemes időjárás.
Persze, én is tudom, hogy mindegyik más és más, mert az egyiken ott van az a naaaagy vulkán, a másikon meg van egy óriási sivatag, a harmadik meg lekopott és attól szép stb. De őszintén érdekelne, melyik agymosáson mondták, hogy a Kanári-szigetekre strandolni kell menni, azt is az óceánban??? Ha ilyenre vágysz, hatalmas pofáraesés lesz a vége.
Őszintén áprilisban csak a lúzerek mennek oda. Olyankor már a Földközi-tenger körnéyke is kellemes hely, akkor meg miért elmenni a világ végére??? Április Európában csodálatos, tombol a tavasz, minden virágban. A Kanári-szigeteken meg állandóan virágzik valami, évente háromszor beérik a mandula, gyomnövényként tenyésznek egész évben azok a dísznövények, amelyekért egy magyar kertész fél veséjét adná.
Még egy dolgot ajánlanék a kérdező figyelmébe, a két kérdezett sziget mellett van két másik is, ahova vannak közvetlen repülőjőjáratok. Tudom, nem annyira felkapott helyek, és a szomszédok is csak fejcsóválva hallanak majd az utatokról, de tényleg fillérekért, értsd 30 euróért mehetnétek ezekre is. Nézz szét, és menj rájuk TÉLEN.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!