Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hány évesen voltatok először...

Hány évesen voltatok először szülők nélkül nyaralni?

Figyelt kérdés
Lécci írjátok le kikkel voltatok, hogyan, hány napra, mit csináltatok, milyen szállásotok volt stb. És hogy fiú, vagy lány vagy.:) Szüleitek elengedtek simán?

2013. aug. 20. 20:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én 17 voltam, amikor barátommal, barátnőmmel és az ő barátjával, tehát négyesben elmentünk Tiszakécskére egy hétre.

Előtte iskola által szervezett táborokban, külföldi utazáson voltam csak szülők nélkül.

Szüleimmel egyébként sokat nyaraltunk együtt.

2013. aug. 22. 14:11
 12/17 anonim ***** válasza:

Tábor: 7 évesen, de ott voltak tanárok is.

Barátnőkkel: 15 évesen Balatonra, az egyik barátnőméknek volt nyaralója, vonattal mentünk, kivittek minket a szülők az állomásra, ill. 1 hét múlva a lány apja jött értünk. Vittünk magunkkal egy csomó kaját, amit csak melegíteni kellett, ill. egyszerűbbeket főztünk, napközben strandolás, este tábortűz, beszélgetés, társasozás, szomszédban lakó fiatalokkal haverkodás, diszkóban nem voltunk. (Következő évben is voltunk, akkor 1 nap bementünk Siófokra bulizni). Mivel ismerték egymást a szüleink is, így elengedtek bennünket, tudták, hogy megbízhatnak bennünk (pl. pasizás, fiúzás egyáltalán nem volt).

Külföld: 17 évesen Párizs, buszos út utazási irodával.

Lány vagyok.

2013. aug. 24. 10:08
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Főleg utolsó! Pontosan erre voltam kíváncsi !:D
2013. aug. 24. 11:50
 14/17 anonim válasza:
14 évesen, az általános suli végén az osztály 7 lánya együtt nyaralt. 1 hetet töltöttünk a Balatonon az egyik lány szüleinek nyaralójában, teljes szülői felügyelet mellett. Voltak szülők, pl. az enyémek, akik kicsit féltettek, nehogy hülyeséget eszeljünk ki, de fölöslegesen aggódtak. Buliba egyáltalán nem vágytunk, éjszakázás abból állt, hogy filmeket néztünk, nagyokat dumáltunk röhögtünk. Nappal vásároltunk, strandoltunk, aludtunk és utazgattunk a környéken.
2013. aug. 25. 21:56
 15/17 anonim válasza:
Előző válaszoló vagyok, látszik, hogy késő van, azt akartam írni, hogy teljes szülői felügyelet NÉLKÜL. :D
2013. aug. 25. 21:56
 16/17 A kérdező kommentje:
fú, köszi utolsó válaszoló :) most 15 vagyok, jövő nyáron a lányokkal mi is így szeretnénk elmennni:) köszönöm a válaszod:)
2013. aug. 26. 19:04
 17/17 anonim ***** válasza:
15 évesen, Balatonpartra mentünk az egyik barátomék nyaralójába. Baráti társaság, kb. 6-8 ember. Egész nap strandoltunk, ettünk-ittunk, kártyáztunk ilyesmik, azóta is minden nyáron megyünk. Anyukám kicsit vonakodott, de amúgy simán elengedtek. 18/l
2013. okt. 11. 04:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!