Hány évesen voltatok először szülők nélkül nyaralni?
11 évesen SZOT gyermeküdülőben Parádsasváron 2 hétre mentem egyedül. Majd minden évben mentem valahová.
18 évesen saját keresetemből finanszíroztam 2 hét Bulgáriai nyaralást. Az akkori barátommal mentem el nyaralni..
Egyébként soha nem voltam szülőkkel nyaralni. Ők sosem nyaraltak..
Én sem nyaraltam soha szülőkkel. Apám állandóan dolgozott, a munkájába menekült mert anyám alkoholista volt. Én olyan 6-7 éves korom óta egyedül nyaraltam a mamámnál aki debreceni. Később az iskolai nyaralásokon vettem részt amik 1-2 hetesek voltak.(nyári táborok) 18 évesen elköltöztem, és azóta is egyedül nyaralok amit én állok. Ma is nyaralgatok, de ma már a családommal megyek..(férj, fiam)
36/N
12 éves korom után rendszeresen jártunk edzőtáborba, versenyekre még külföldre is. Ismerős családhoz szintén ekkortól.
20 évesen meg már tök egyedül mentem külföldre.
16 évesen New Yorkba mentem 1 évre cserediákként, egy nagyon rendes családhoz. Ahogy haza jöttem, onnantól kezdve minden évbe el látogattam hozzájuk nyáron, és volt olyan is mikor ők jöttek hozzánk. Mindig egyedül mentem hozzájuk. Voltam a barátnőimmel 18 évesen Görögországba szállodába voltunk. 19 évesen szintén a barátnőimmel Egyiptomba. Most már 2 éve én is New Yorkba élek, nincs túl sok időm nyaralni, inkább haza látogatok a szüleimhez.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!