Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hány évesek voltatok amikor...

Hány évesek voltatok amikor először mentetek buliba?

Figyelt kérdés

Titeket elengednek?

Ha igen milyen feltétellel?

Ha nem miért és hány évesek vagytok és lesztek amikor majd elmehettek?

Csak ilyen lazább bulikra gondoltam szóval rendes buli de azért nem holt részeg mindenki.

Légy szíves írjátok oda a nemeteket és az életkiritokat.

2013. aug. 4. 15:35
1 2 3
 1/23 anonim válasza:
Én először olyan 14 és fél évesen voltam baráti társasággal, ahol voltak idősebbek is (17 évesek), egy koncerten, utána afterpartyn. Engem úgy engedtek el, hogy nem ihatok alkoholt és a buli végén értem jöttek.
2013. aug. 4. 15:48
 2/23 anonim ***** válasza:

11 éves koromban sulibulira már elengedtek.

Szülői/tanári felügyelet nélkül először 14 éves koromban mentem bulizni.

Feltételek: Vegyem fel a telefont, és ha iszok is, találjak haza, és lehetőleg 2 lábon.

2013. aug. 4. 15:52
 3/23 anonim ***** válasza:

15 éves voltam amikor elengedtek egy házibuliba ami a szomszéd lépcsőházban volt.

A feltételek: Este 10-kor haza kell mennem. Csak úgy mehetek vissza max éjfélig ha olyan valaki kísér haza akit apám is ismert.. A lakás ahol a házibuli volt a szembe lévő házban volt. A konyha ablakból lehetett is látni a lakást..

A pecsába (Petőfi csarnok) 17 évesen engedtek el, de csak úgy hogy apám elvitt kocsival, és képes volt megvárni ami 11 óráig szólt..(csak egyszer mentem, inkább lemondtam erről a szórakozásról, mert nagyon ciki volt a helyzet)

2013. aug. 4. 15:55
 4/23 anonim ***** válasza:
15 évessen. Persze,hogy elengedtek. Úgy berúgtam,hogy úgy segítettek haza. A szüleim szerint jó lecke volt ( iszonyat ciki volt ) De most már megtanultam mértékkel inni és kulturáltan szórakozni és röhögni azokon akik hülyére isszák magukat.
2013. aug. 4. 16:16
 5/23 anonim ***** válasza:

14 évesen.

-Jó fiú leszek!

-Rendes buli volt, és reggel mentem haza.

26F

2013. aug. 4. 16:18
 6/23 anonim ***** válasza:
15. szülinapomon mentem el először egy házi buli-szerűségbe. Feltételekre nem emlékszem, de arra igen, hogy nagyon sokat ittam, mert előtte mindig tiltották nekem az alkoholt és ott kihasználtam, hogy senki sem korlátoz.
2013. aug. 4. 16:39
 7/23 anonim ***** válasza:
És most 20/L vagyok.
2013. aug. 4. 16:39
 8/23 Justicar ***** válasza:
17, azóta meg az a csoda ha egy hétvégén otthon vagyunk. :/
2013. aug. 4. 18:56
 9/23 A kérdező kommentje:

De nem féltek a szüleitek hogy berugtok (ha nem lehetett alkoholt innotok)?

Lányok! A szüleitek nem féltettek , hogy valaki elrabol vagy a bulin belevisz valamibe (pl. lefektet)?

2013. aug. 5. 07:52
 10/23 Justicar ***** válasza:
De, mai napig, pedig minden bulin olyanok vagyunk mint egy csacsi. Legalábbis nagyrészt. :D
2013. aug. 5. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!