Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hány évesek voltatok amikor...

Hány évesek voltatok amikor először mentetek buliba?

Figyelt kérdés

Titeket elengednek?

Ha igen milyen feltétellel?

Ha nem miért és hány évesek vagytok és lesztek amikor majd elmehettek?

Csak ilyen lazább bulikra gondoltam szóval rendes buli de azért nem holt részeg mindenki.

Légy szíves írjátok oda a nemeteket és az életkiritokat.

2013. aug. 4. 15:35
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
talán három éveslehettem. Jancsika lett négy éshát durva volt mert fél hétig is nyomtuk hard core-ban a halász Jutkára, meghát ittunk mi süsü a sárkány gyerkőc pezsgőt, meg húú... Voltak ott durva dolgok. Az a süti is... 15 /l
2013. aug. 19. 22:24
 22/23 anonim válasza:
13 és szilveszterkor volt anyám azt mondta hogy vegyem fel a telefont és ne igyak és jöjjek haza taxival(tuti nem bízott bennem) apám adott pénzt és azt mondta hogy nagyon nagy hülyét ne csináljak magamból és érjek haza épségben.nekem könnyű dolgom van mert testvérem (7évvel idősebb) már megpuhította a szüleimet:DD
2014. aug. 20. 16:45
 23/23 anonim ***** válasza:
16
2018. márc. 18. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!