Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hány évesek voltatok amikor...

Hány évesek voltatok amikor először mentetek buliba?

Figyelt kérdés

Titeket elengednek?

Ha igen milyen feltétellel?

Ha nem miért és hány évesek vagytok és lesztek amikor majd elmehettek?

Csak ilyen lazább bulikra gondoltam szóval rendes buli de azért nem holt részeg mindenki.

Légy szíves írjátok oda a nemeteket és az életkiritokat.

2013. aug. 4. 15:35
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Még sosem voltam bulizni :D

Bár szívesen elmennék kipróbálni, de csak a barátommal és/vagy barátnőmmel.

18L

2013. aug. 10. 23:20
 12/23 anonim ***** válasza:
És ha berúgsz mi van?
2013. aug. 10. 23:30
 13/23 A kérdező kommentje:
11-es a szüleid nem engednek?
2013. aug. 11. 08:24
 14/23 anonim válasza:
11évesen a sulibuliba már elmentem, és 14évesen az első normálisra
2013. aug. 16. 21:00
 15/23 anonim ***** válasza:
Minthogy bátyám van, nálunk házibulik voltak sokszor, s engem is táncoltattak az osztálytásai :). Magamtól 14 évesen voltam elengedve házibuliba.
2013. aug. 19. 11:44
 16/23 anonim ***** válasza:
44%

Tavaly voltam egy durvább bulin először, aztán az nem esett le anyáéknak. Idén szilveszterkor lebuktam, én voltam a piaszállító xD de elengedtek. Azóta nem engednek, csak nagy nehezen, és néha hazudni kell. Ez van. Lassan 16 éves fiú létemre este 9-10-re haza kell mennem mindenhonnan, nem alhatok sehol. Kocsmázás belefér. Nemtom mér féltenek úgy mint egy csajt..sőt őket jobban elengedik xD pedig nem vagyok egy ropigyerek

Üdv: B.

2013. aug. 19. 14:15
 17/23 anonim ***** válasza:
Kedves utóbbi válaszoló: szerintem jó felnőtt lesz belőled, de látszik, hogy már feltalálod magad. Egy kicsi türelem azért és becsüld meg szüleidet, mert látod, hogy részben ők is rugalmasak és azért csak-csak kiengednek. Többek közt a lezüléstől féltenek, amit ha most kezdenél, képzeld el, hogy milyen lennél dupla ennyi évesen + az emberi szervezet sincs betonból.
2013. aug. 19. 15:42
 18/23 anonim ***** válasza:

Én vagyok az utsó előtti: szerintem is, és féltenek, meg jó minden meg köszönöm nekik, de lassan már elszigetelődök a barátaimtól, lassan már nem is hívnak, mert tudják, hogy úgyse mehetek...emellett tönkreteszik a szociális/társadalmi képességeimet, nem lesz senkim, barátnőm is alig xD de am lehet hogy egyszer jobb lesz ....

Üdv: B.

2013. aug. 19. 16:15
 19/23 anonim ***** válasza:
Sulibulikra mindig elmehettem, de hát azok csak úgy 8ig tartottak. Első normális bulim egy koncert volt, 13 évesen, nagybátyámmal mentem. 14 éves korom óta havonta 1-2szer rendszeresen járok az éjszakába, de mindig ott alszom valakinél, mivel a szüleim max. 11-ig engednek el, az meg nem valami sokra elég. Alkoholt is úgy 13 évesen ittam először, 14 évesen voltam először részeg. Most már ebből nincs para, 16 éves korom körül megszokták, hogy iszom(előtte nagyon sokszor lebuktam, és akkor voltak is balhék), itthon is lazán ihatok sört, vagy egy pohár bort, pezsgőt. És mióta nem tiltanak a piától, sokkal jobban tartom a mértéket, gyakorlatilag 17 évesen eljutottam oda, hogy tudom meddig mehetek el, hogy ne rúgjak be. A feltételek, hogy tudják kihez megyek(erről mondjuk nem nehéz hazudni), és legyen nálam teló.
2013. aug. 19. 21:04
 20/23 anonim ***** válasza:
Ja, és 17l
2013. aug. 19. 21:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!