Hány évesek voltatok, mikor megszületett az első közös gyermeketek? Férfiak-nők válaszát is várom! Tehát hány évesen lettetek szülők? Hamar sikerült?
Kérem a moderátorokat, hogy ne tegyék át másik kategóriába! Talán itt egy picit több válasz jönne!
Azért tettem fel a kérdést, mert én 26 leszek májusban, a férjem 34 lesz ugyanakkor. Én időben vagyok, de félek egy kicsit, hogy mi van, ha csak 1-2 év múlva sikerül az 1. baba, vagy még később. Szerintem időben vagyunk, de a férjem már nagyon szeretne, és nem szeretném, ha sokáig nem sikerülne. Tudom, nem választás kérdése, de kíváncsi vagyok, hogy ki mikor vállalt babát, illetve mennyi idő után jött össze.
Én 36, a férjem 43 lesz, mire a lányunk kibújik. Késő, nem késő, így alakult. Első gyerek és valószínüleg egyetlen
Amúgy 3 év próbálkozás után jött össze.
Nekünk még nincs, én 26, a párom 30.
1 éve próbálkozunk, még nincs kétségbeesés. Szerintem még 1-2 évig nem aggódok, ha utána se jön össze, akkor kivizsgáltatjuk magunkat.
A férjem és én is 24 évesek vagyunk (én januárban lettem 24, a férjem májusban már 25 lesz), és a 2. hónapban alig pár alkalom után jött össze. :)Első baba lesz :)
38. hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!