Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hány évesek voltatok, mikor...

Hány évesek voltatok, mikor megszületett az első közös gyermeketek? Férfiak-nők válaszát is várom! Tehát hány évesen lettetek szülők? Hamar sikerült?

Figyelt kérdés

Kérem a moderátorokat, hogy ne tegyék át másik kategóriába! Talán itt egy picit több válasz jönne!

Azért tettem fel a kérdést, mert én 26 leszek májusban, a férjem 34 lesz ugyanakkor. Én időben vagyok, de félek egy kicsit, hogy mi van, ha csak 1-2 év múlva sikerül az 1. baba, vagy még később. Szerintem időben vagyunk, de a férjem már nagyon szeretne, és nem szeretném, ha sokáig nem sikerülne. Tudom, nem választás kérdése, de kíváncsi vagyok, hogy ki mikor vállalt babát, illetve mennyi idő után jött össze.

2013. márc. 28. 16:21
1 2 3 4
 31/37 Barta G. Krisztina válasza:

2 év után jött össze, épp betöltöttem a 20-at! :)

Most már 16 éves a "baba":)

2013. ápr. 1. 20:41
 32/37 anonim ***** válasza:

Első babámat 19 évesen szültem, a párom 20 éves volt. Véletlenül lettem terhes, nem terveztük. Azóta már házasok vagyunk, megteremtettük az egzisztenciánkat, így most jött el az ideje, hogy második babát vállaljunk. Én 29 vagyok, a párom 30.

Ha nem szültem volna 19 évesen, akkor is kb. mostanra jutottunk volna el szerintem a döntésig, hogy babát vállalunk. Nem hinném, hogy hamarabb sikerült volna a megfelelő körülményeket megteremtenünk. A különbség esetleg csak annyi lett volna, hogy nem lettünk volna olyan mértékben rászorulva a szüleink segítségére az első 2-3 évben.

2013. ápr. 17. 02:42
 33/37 anonim ***** válasza:
Első babánál én én 31, férjem 30, másodiknál én 33 férjem 32. Első baba elsőre jött össze, második másodikra.
2013. ápr. 19. 13:57
 34/37 anonim ***** válasza:
Én 28 a férjem 30 . A másodiknál 30 ill. 32.
2013. ápr. 19. 19:14
 35/37 anonim válasza:

Lehet, hogy már nem aktuális a válaszom, de azért válaszolok hátha! :)

Én 26 vagyok, a párom 32!Első hónapban összejött a manó!Első babánk és már nagyon várjuk őt! :)

28hkm

2013. aug. 18. 17:59
 36/37 A kérdező kommentje:
aktuális még, csak nyaraltam :) Gratulálok Nektek! :) köszönöm a válaszokat!
2013. aug. 25. 20:33
 37/37 anonim ***** válasza:
19 évesek voltunk, amikor az első gyerek született. Akkor 3 éve voltunk együtt, másodszorra sikerült. :) A 2. gyereknél fél évig próbálkoztunk, majdnem feladtuk hogy megállunk 1 gyereknél, és mikor szinte utoljára próbálkoztunk, a teszt kimutatta hogy úton van egy baba. Rá három évre véletlen terhességből lett a 3. gyerkőc. Itt álltunk meg Bogikánál (legkisebb poronty). Férjem oda van a 4.-ért is, azt hiszem lassan beadom a derekamat.
2016. febr. 7. 18:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!