Hány évesek voltatok, mikor megszületett az első közös gyermeketek? Férfiak-nők válaszát is várom! Tehát hány évesen lettetek szülők? Hamar sikerült?
Kérem a moderátorokat, hogy ne tegyék át másik kategóriába! Talán itt egy picit több válasz jönne!
Azért tettem fel a kérdést, mert én 26 leszek májusban, a férjem 34 lesz ugyanakkor. Én időben vagyok, de félek egy kicsit, hogy mi van, ha csak 1-2 év múlva sikerül az 1. baba, vagy még később. Szerintem időben vagyunk, de a férjem már nagyon szeretne, és nem szeretném, ha sokáig nem sikerülne. Tudom, nem választás kérdése, de kíváncsi vagyok, hogy ki mikor vállalt babát, illetve mennyi idő után jött össze.
2 év után jött össze, épp betöltöttem a 20-at! :)
Most már 16 éves a "baba":)
Első babámat 19 évesen szültem, a párom 20 éves volt. Véletlenül lettem terhes, nem terveztük. Azóta már házasok vagyunk, megteremtettük az egzisztenciánkat, így most jött el az ideje, hogy második babát vállaljunk. Én 29 vagyok, a párom 30.
Ha nem szültem volna 19 évesen, akkor is kb. mostanra jutottunk volna el szerintem a döntésig, hogy babát vállalunk. Nem hinném, hogy hamarabb sikerült volna a megfelelő körülményeket megteremtenünk. A különbség esetleg csak annyi lett volna, hogy nem lettünk volna olyan mértékben rászorulva a szüleink segítségére az első 2-3 évben.
Lehet, hogy már nem aktuális a válaszom, de azért válaszolok hátha! :)
Én 26 vagyok, a párom 32!Első hónapban összejött a manó!Első babánk és már nagyon várjuk őt! :)
28hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!