Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idősek voltatok, mikor először aludtatok együtt a párotokkal? Ha a szülők nem engedik, milyen lehetőség van még?
A szüleink nem engedik az együtt alvást, pedig több,mint egy éve vagyunk együtt.
Van más lehetőség azon kívül, hogy várjunk amíg megkéri a kezem?(ami6éven belül biztos nem lesz) Ti mit tennétek? Hogy legyen, ha nem engedik?:( 17 és 18 évesek vagyunk.
miért nem engedik?:O
ha nem engedik akkor nem tudsz mit csinálni.:/
és lefeküdtetek már? ja igen, tudják a szüleid?
amúgy én 17 vagyok és lány. 2 éve vagyunk együtt a barátommal, és az első évfordulónkon feküdtünk le (mindkettőnknek első) de előtte már aludtunk együtt
mivel anyuval jó a kapcsolatunk megértette hogy nem fogunk lefeküdni még, csak majd az évfordulónkon
én azt csinálnám,hogy azt mondanám, hogy egy barátnőmnél alszok. vagy a fiú szüle is sem engedik meg,hogy odamenj?
tudom nem szép dolog hazudni meg ilyenek, de ha nem adnak más lehetőséget
8as vagyok az
*HA igen akart lenni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!