Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idősek voltatok, mikor először aludtatok együtt a párotokkal? Ha a szülők nem engedik, milyen lehetőség van még?
A szüleink nem engedik az együtt alvást, pedig több,mint egy éve vagyunk együtt.
Van más lehetőség azon kívül, hogy várjunk amíg megkéri a kezem?(ami6éven belül biztos nem lesz) Ti mit tennétek? Hogy legyen, ha nem engedik?:( 17 és 18 évesek vagyunk.
inkább az ő szülei nem engedik. Még mikor program volt, akkor sem engedték meg, mert hogy mit mondanak mások -.- pedig ő a fiú. A barátom olyan, aki nem hazudna nekik, hogy pl egy barátjához megy, ahhoz túl fél, vagy nem tudom.
Mondtam neki, hogy majd beszéljen velük, de nem hiszem hogy hatásos lesz.
Én emlékszem, mikor 19 évesek voltunk a barátnőmmel, 3 hete voltunk együtt, és náluk ebédeltem. Este az anyukája külön ágyban akart altatni. De az apja közbelépett egy sokatmondó "nemár..."-ral, azóta nem próbálkozott. Igaz, tudja hogy hétközben (mivel együtt tanulunk egyetemen) úgy is együtt alszunk. Tulajdonképpen egy éve hivatalosan is együtt lakunk, előtte fél évig hivataltalanul :D
A régimódi szülőkre aligha lehet hatni. Akinek 50 éve ugyanaz a felfogása, nem fog megváltozni, maximum belenyugszik, de ameddig tud, foggal-körömmel erőlködni fog, hogy az ő akarat érvényesüljön.
hát alváson kívül azt is...
de nekem 2 évem van itt a suliban, neki meg 1, amíg egyetemre megyünk. Én nem szeretnék még 2 évet úgy kibírni, hogy ne lehessen együtt aludni:/
Gondolom szűzek vagytok még, így ilyen ruhabolt-strand öltöző nem játszik. Igazából nyugodt körülmények kellenek ilyenkor, azt meg otthon lehetne megteremteni.
De amíg ez nem is megy, pettingelni lehet bárhol, az is jó egy ideig.
Hát, sajnállak titeket.
Szülőket nem fogjátok tudni meggyőzni, maximum nagyon nagy harcok árán néha engednének, de meg fog maradni az álláspontjuk.
Ahhoz, hogy együtt legyetek, sok lehetőség van, de egyik sem szüzesség-elvesztő hely. Esetleg küldjétek el nyaralni valamelyikőtök szülőjét, és a másik menjen át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!