Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idősek voltatok, mikor először aludtatok együtt a párotokkal? Ha a szülők nem engedik, milyen lehetőség van még?
A szüleink nem engedik az együtt alvást, pedig több,mint egy éve vagyunk együtt.
Van más lehetőség azon kívül, hogy várjunk amíg megkéri a kezem?(ami6éven belül biztos nem lesz) Ti mit tennétek? Hogy legyen, ha nem engedik?:( 17 és 18 évesek vagyunk.
köszi.
Hát tudom, hogy akármikor lehetne azt is, de mivel már egy éve együtt vagyunk nagyon szeretnénk együtt aludni is, legalább ünnepekkor elmenni úgy egymáshoz....:/
Sajnállak titeket, 17-18 évesen teljesen természetes, hogy szeretnétek együtt aludni. Nem normális dolog, hogy erre még évekig nem lesz lehetőségetek... Ez egy idő után a kapcsolatot is tönkreteheti.
Nem tudom, meg meritek-e csinálni, de szerintem ha más nem működik, akkor megcsinálhatjátok, hogy kivesztek egy olcsó szobát éjszakára, és a szülőkkel egyszerűen közlitek, hogy ha otthon nem lehet, akkor ott fogtok együtt aludni. Talán észhez térnének. Mondjuk lehet, hogy érdemes lenne megvárni, míg mindketten betöltitek a 18-at, mert akkor már semmit nem tehetnek ez ellen. Oké, haragudnának, de beletörődnének egy idő után....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!