Tudnátok ajánlani oldalakat ahol esély van a nyerésre?
Figyelt kérdés
18 éves vagyok nem volt gyerekéletem. Boldog vagyok de van valami ami hiányzik az életemből ami elszomorít. Amíg anyumnál éltem addig nem vágytam sehova. De lett egy párom. Már 4 éve együtt vagyunk. A kapcsolat elején nagyon sok helyre utaztunk. Azóta folyton utaznék de most nagyon spórolnunk kell ezért nincs rá lehetőség. Ezért gondoltam hogy olyan weblapokon regisztrálnák ahol esély van nyerni utazást. Tudnátok ilyen weblapokat ajánlani?2012. okt. 29. 21:28
1/2 anonim válasza:
Sajnos arra nagyon kicsi az esély, hogy utazást nyerj.
2/2 anonim válasza:
Ilyen nem lesz.
Viszont hamarosan kereső ember leszel, ha sikerül állást találni, abból megvalósítható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!