Van arra esély, hogy ne éreztessék velem, hogy egy rakás szerencsétlenség vagyok?
Figyelt kérdés
A munkahelyemen fel kellett mondanom egészségügyi okok miatt és ma egy kiadós vitánk volt /nem az első/ a szüleimmal.Szerintük majd most nekik kell engem eltartani,mert lusta vagyok,nem keresek új munkát,de nem értik meg,hogy nem vesznek fel sehova,míg le nem telik a felmondási időm/30nap/,mert egy munkáltató sem vár rám ennyit.Egész nap csak bőgök,mert ezt szajkózzák,hogy élősködő vagyok,nem vagyok jó semmire.Mit tehetnék,azon kívül,hogy keresem a munkát folyamatosan és nem is válogatok,mert bár vannak szakmáim,de bármit elvállalnék! Mért kell még egyet belerúgni abba,aki amúgy is padlón van már?2012. okt. 2. 16:04
1/9 anonim válasza:
a szüleid mitől sz*rnak annyira? meg se tudom érteni az ilyet... támogatni kellene, nem pedig taposni. Mi lenne, ha majd magukramaradnak idős korukba, és majd te is ezt mondod nekik? ez durva...
2/9 A kérdező kommentje:
Tljesen ki vagyok most bukva :(.Minden a bajuk most,konkrétan az is,hogy itthon vagyok...
2012. okt. 2. 16:24
3/9 A kérdező kommentje:
Apám azt mondta,ő már 50 éves végre magára is szeretne költeni abból a pénzből,amit megkeres és nem azért akar gürizni,hogy nekem vegyenek dolgokat,meg nekem adogassanak kölcsön.Hozzáteszem,mikor kölcsönkértem tőlük,minden fillérig visszaadtam a pénzt és nincsenek extra igényeim sem,sőt megtakarított pénzem is van.
2012. okt. 2. 16:26
4/9 A kérdező kommentje:
Amúgy 24 vagyok és lány.
2012. okt. 2. 16:27
5/9 anonim válasza:
Hát...sajnos vannak ilyen szülők, akiknek csak gond a saját gyerekük, ha eddig így vélekedtek, akkor nem is fog változni a helyzet. Nekem apán ilyen, hogy ha az ország irányítója lennék, akkor is egy darab sz@r lennék a szemében.
6/9 anonim válasza:
szerintem nincs rá esély sajnos:( az írásod alapján elég bogarasak sőt mi több hülyék a szüleid már bocs.
1 hónapja nem dolgozol és máris élősködőnek neveznek és el akarnak kergetni? Engem biztosan nem így fogadtak volna.
De igen majd akkor gondolkozzanak el, ha hasonló képpen viszonzod, ha megöregednek! Fel a fejjel, remélem találsz majd egy jó munkát!
7/9 A kérdező kommentje:
Utolsó! Ez az hogy még van munkám csak felmondtam és töltöm a 30 nap felmondási időm.Tehát még dolgozom! De már szerintük most munkába kéne állnom valahol,és nem fogják fel,hogy nem szeghetem meg a munkaszerződésben foglaltakat azzal,hogy fogom magam és nem dolgozom le a 30 napot! Ők attól fosnak már bocsánat,hogy egy hónap múlva nem találok semmit és kvázi nekik kell eltartaniuk!
2012. okt. 2. 16:47
8/9 anonim válasza:
szép szülő az olyan, aki nem hajlandó indokolt esetben önzetlenül kisegíteni a SAJÁT GYEREKÉT. remélem minden rendbejön :)
9/9 A kérdező kommentje:
hát akkor lenne minden rendben,ha sürgősen találnék munkát.Akkor talán el tudnék itthonról menni. De most nagyon szomorú vagyok:(.
2012. okt. 2. 17:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!