Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet h buta kérdés, de ti...

Lehet h buta kérdés, de ti kiakadnátok ezen?

Figyelt kérdés

A barátom(2éves kapcsolat) 1 hónapig kint volt Amerikában-nyelvet tanulni,meg nyaralni. Tegnap este érkezett haza 8-kor és azt mondta a telefonba h azért nem jön el hozzám mert fáradt. Jó rendben,én megértettem és hagytam őt "pihenni". Erre fő ma kiderül h a barátaival volt kint este...Köpni,nyelni nem tudtam,mikor ezt elmondta nekem. És az egészben az a legbántóbb h hozzám csak vasárnap fog jönni,mivel ő pénteken "fáradt" volt,szombaton jönnek a nagyszülei hozzá és én maradok vasárnap....Ja és a barátai nem fiúk,akikkel beülne a kocsmába meccset nézni,hanem mind lányok. Igaz van kapcsolatuk és ismerem is őket,de akkor is zavar :(

Mindketten 20 évesek vagyunk.

2012. aug. 4. 13:44
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
1%
Igen buta.
2012. aug. 4. 13:48
 2/31 anonim ***** válasza:
83%
igen, kiakadnék, mert hazudott és nem akart találkozni velem
2012. aug. 4. 13:48
 3/31 anonim ***** válasza:
82%
Hagyd el... ha ennyire nem vagy fontos neki, akkor semmi értelme az egésznek...
2012. aug. 4. 13:49
 4/31 anonim ***** válasza:
77%

Nem esne jól, de nem akadnék ki. Elmondta, nem titkolózik szóval nincs mitől félned. Lehet azt tervezte, hogy pihen, aztán a barátok addig nyűstölték, hogy végül beadta a derekát egy bulira.

A lényeg, hogy holnap vasárnap, azt meg veled tölti :)

2012. aug. 4. 13:50
 5/31 anonim ***** válasza:
45%
Kiakadnék.Bár én hisztérika vagyok.
2012. aug. 4. 13:51
 6/31 anonim ***** válasza:
47%
:)
2012. aug. 4. 13:53
 7/31 anonim ***** válasza:
28%
Kicsit elámulnék rajta. De most őszintén: ki a megértőbb? A barátok, vagy te? Másrészről veled biztosan akar szexelni is, de ahhoz tényleg fáradt volt. :)
2012. aug. 4. 13:56
 8/31 anonim ***** válasza:
83%

Kicsit rosszul esne, tőlem biztos hallgathatná egy ideig. Valószínűleg tényleg az volt, hogy addig rágták a fülét, amíg le nem ment, esetleg el is mentek elé.

Te miért nem mész ma át hozzá?

2012. aug. 4. 13:58
 9/31 anonim ***** válasza:
56%
Rajtad kivül más is ringbe szállt ezért a fiúért.
2012. aug. 4. 14:05
 10/31 anonim ***** válasza:
53%
ez nálam a szakítás kategória. Mégis hányadik vagy neki a listán???:-S
2012. aug. 4. 14:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!