Lehet h buta kérdés, de ti kiakadnátok ezen?
A barátom(2éves kapcsolat) 1 hónapig kint volt Amerikában-nyelvet tanulni,meg nyaralni. Tegnap este érkezett haza 8-kor és azt mondta a telefonba h azért nem jön el hozzám mert fáradt. Jó rendben,én megértettem és hagytam őt "pihenni". Erre fő ma kiderül h a barátaival volt kint este...Köpni,nyelni nem tudtam,mikor ezt elmondta nekem. És az egészben az a legbántóbb h hozzám csak vasárnap fog jönni,mivel ő pénteken "fáradt" volt,szombaton jönnek a nagyszülei hozzá és én maradok vasárnap....Ja és a barátai nem fiúk,akikkel beülne a kocsmába meccset nézni,hanem mind lányok. Igaz van kapcsolatuk és ismerem is őket,de akkor is zavar :(
Mindketten 20 évesek vagyunk.
Nem esne jól, de nem akadnék ki. Elmondta, nem titkolózik szóval nincs mitől félned. Lehet azt tervezte, hogy pihen, aztán a barátok addig nyűstölték, hogy végül beadta a derekát egy bulira.
A lényeg, hogy holnap vasárnap, azt meg veled tölti :)
Kicsit rosszul esne, tőlem biztos hallgathatná egy ideig. Valószínűleg tényleg az volt, hogy addig rágták a fülét, amíg le nem ment, esetleg el is mentek elé.
Te miért nem mész ma át hozzá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!