Ti kiakadnátok ha valamelyik szülőtök megverne? Vagy húzná a hajatokat, meg
Anyámhoz hazalátogattam húsvétra,szombat este értem haza.vasárnap du. elmentem apámhoz is,anyám dolgozott 6-ig,én 7 re értem haza.másnap reggel 9 körül nekem támadt.elkezdett ordibálni hogy mekkora sz.r szemét sz.rházi vagyok(szó szerint),meg mekkora bunkó hogy elmentem apámhoz.én ültem az ágyamon,odarohant hozzám és elkezdte húzni a hajam.később vettem csak észre h hiányzik pár kisebb csomó.durván összevesztünk.ja meg hogy az ő házába kuss a nevem..mostmeg bájolog h menjek haza.lesheti
szerintem nem én reagálom túl,szerintetek?
ja már felnőtt vagyok.egyetemre járok,de én adtam neki nemrég egy csomó pénzt.még nem is adta vissza.haza amugy is ritkán megyek,kb semmi cuccom nincs ott
Na most olvastam végig,háát ha jól gondolom haragszanak egymásra a szülők,akkor szoktak így viselkedni hogy szimplán az is dühöt vált ki egyikükből ha a gyerekük meglátogatja a másikukat.Ilyenkor gyakran még össseesküvés elméleteket is gyártanak meguknak-amiknek néha alapjuk is van,mivel egymás ellen próbálják hangolni a közös gyereket.Kismértékben saját tapasztalatom is ez sajnos.
Meg kell velük értetni hogy attól ha ők nem jönnek ki egymással még mindeketten fontosak neked,valahogy meg kell ezt éretetni velük,és hogy nem vagy vevő az uszításokra.Ha ezt megértik akkor talán megszűnnek ezek a dolgok.Mondd meg anyádnak hogy csak akkor mész vissza ha többet ilyet nem csinál és ha képes megérteni azt hogy apádra is ugyanúgy szükséged van mint őrá.
köszi a válaszokat
de szerintem túlzás ilyen stílusban beszélni valakivel.én mindig mellette álltam,hallgattam a kínjait,pénzt adtam.erre ez a köszönet.bánt az egész
de nem ez az első esete,mamát is megverte,engem is 1x régebben.de nem ilyen anyai pofon volt hanem szabályosan kék zöldre vert,érettségi előtt 1 nappal.de most is mondta h pofán ver.én meg mondtam neki hogy próbálja meg visszaadom.erre azt mondta itt kuss a nevem.
ja azt elfelejtettem írni hogy utána fél órával meg jön hogy adjak neki puszit.hát nem abszurd?mint akinek 2 énje van.most is kérdezgeti mért nem megyek.amikor emlékeztettem a történtekre csodálkozott h mért duzzogok.
meg jó ideje nem ad nekem pénzt.kb 5 db ruhám van nála meg 10 könyvem.egy kihúzható kanapén alszok ha elmegyek,de azzal etet mindenkit hogy ő tart el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!