Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kaptal verest szoban, vagy...

Kaptal verest szoban, vagy fizikailag valamelyik szulodtol?

Figyelt kérdés
Fokent a szoban erdekel, emlekszel olyasmire ami gyakran elhangzott, es teged bantott? Befolyasolja a szuleiddel valo kapcsolat a felnott eletedet?
2012. márc. 7. 17:12
 1/7 anonim válasza:
Szóban verést?
2012. márc. 7. 17:13
 2/7 A kérdező kommentje:
Ja, nem olvastad a Mergezo szuloket. Bocsanat, nem volt egyertelmu. Banto, megalazo, szavakra mondatokra gondolok.
2012. márc. 7. 17:16
 3/7 anonim ***** válasza:
Azaz volt e valaki lelkileg terrorizálva. Igen, sajnos én. Apám mindent elkövetett, hogy bántson, ez sajna olykor nem csak szóban történt meg. Befolyásolja e? Igen utálom apámat, mégis el kell viselnem még így felnőtt fejjel is és jópofát vágni a sza*jaihoz.
2012. márc. 7. 17:19
 4/7 anonim ***** válasza:

15 éves voltam, mikor összejöttem az (első) barátommal, 16 mikor lefeküdtünk egymással. Ő ekkor 18 éves volt.

Mivel a szüleim elváltak, és apukám nem lát minket olyan gyakran mindent elmeséltem neki a barátomról, hogy hogy állunk, mert úgy gondoltam, megbízhatok benne. Egyszer megkérdezte, hogy lefeküdtünk-e már, és elmondtam az igazat. Onnantól kezdve én egy ótvar k.rva vagyok, ő meg egy pedofil, ha éppen apám be van rúgva. Ha találkozunk vele (mert találkozunk vele, én nem akarom megbántani), akkor folyton elmondja, hogy mennyire haragszik a barátomra, amiért megb.szott (szó szerint így), aztán meghívja egy sörre.

Folyamatosan bánt. Ő az egyetlen férfi, akinek eltűröm/tűrtem ezt. A barátommal azóta is együtt vagyunk, lassan két éve, és még mindig ezt hallgatom. És ennél durvább dolgokat is szokott mondani. Szóval igen, folyamatosan aláz, és én meg hagyom. Nagyon szerettem régen, de nem sokáig, lassan minden érzést kiöl belőlem. Sajnálom. 18L

2012. márc. 7. 17:37
 5/7 anonim ***** válasza:
nem kaptam,nem kaptam.
2012. márc. 7. 17:59
 6/7 anonim ***** válasza:
17.19 Akár én is írhattam volna ezt.Sajnos:(Remélem,már nincs messze a szabadulásom.
2012. márc. 7. 18:24
 7/7 anonim ***** válasza:

Mostohaanyám napi - most már csak heti - szinten megaláz, lenéz, az önbecsülésemet a porba döngölte. Ki nem állhat, de nem mondja a szemembe, helyette lelki - és testi - roncsot csinál belőlem.

Apám meg elvakult, és nem látja, a 20 kilós fogyásomat is a sulira fogta.

2012. márc. 7. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!